28 Haz 2016 #1 baki1457 B Uzman Üye Katılım 3 May 2016 Mesajlar 222 Tepki puanı 9 10 HİZMET YILI arkadaşlar ben first blood da oynuyorum wolftü da first blood hilesi yzdım hilebol vardi tıkladım ama giremdi girmesi için ne yapmayalım ve oraya girince tekarar burayaa girmek için
arkadaşlar ben first blood da oynuyorum wolftü da first blood hilesi yzdım hilebol vardi tıkladım ama giremdi girmesi için ne yapmayalım ve oraya girince tekarar burayaa girmek için
28 Haz 2016 Yasaklandı #2 ImmoRTalTURK I Onaylı Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 118 Tepki puanı 0 Yaş 29 10 HİZMET YILI Windows System32 Drivers etc deki hosts dosyasını notepadla ac ve icindekileri sil ardından geçmişi baştan sil girebilirsin . Oyla 0 Olumsuz oyla
Windows System32 Drivers etc deki hosts dosyasını notepadla ac ve icindekileri sil ardından geçmişi baştan sil girebilirsin .
28 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 baki1457 B Uzman Üye Katılım 3 May 2016 Mesajlar 222 Tepki puanı 9 10 HİZMET YILI ImmoRTalTURK' Alıntı: Windows System32 Drivers etc deki hosts dosyasını notepadla ac ve icindekileri sil ardından geçmişi baştan sil girebilirsin . Genişletmek için tıklayın ... notepadla aç derken notepad ney kardeş ve nasıl notepadla açarım Oyla 0 Olumsuz oyla
ImmoRTalTURK' Alıntı: Windows System32 Drivers etc deki hosts dosyasını notepadla ac ve icindekileri sil ardından geçmişi baştan sil girebilirsin . Genişletmek için tıklayın ... notepadla aç derken notepad ney kardeş ve nasıl notepadla açarım
28 Haz 2016 #4 Yusuf29 Y Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI sağ tuş birlikte aç notebuk Oyla 0 Olumsuz oyla