Parağrafa odaklanınca 40 sorudan 35 doğru çıkıyor şimdi kafam dağınıktı 21 sorudan 8 yanlış çıktı.bana lazım bu hapKardeşim kullanmayın şöyle şeyler psikolojiktir ya hiç tavsiye etmiyorum
Rahat ederim diyorsun al ama unutma tamamen senin kapasitene kalmışParağrafa odaklanınca 40 sorudan 35 doğru çıkıyor şimdi kafam dağınıktı 21 sorudan 8 yanlış çıktı.bana lazım bu hap
Post automatically merged:
Diğer derslerimde böyle sıkıntıya girer
Günde 20 parağraf çözüyorum 45dk kitap okuma var sayısalda sıkıntı yokta sözel olarak biyoloji ve türkçe sorun oluşturuyorbeynin fazla soru çözmeye alışık olmadığı için ola(b)ilir bu tip sorunlara takılma dikkat eksikliği teşhisi koymuşun hemen misal günlük 300 yerine 50 paragraf çöz daha verimli olur hem zaman açısından hem diğer derslere enerjin kalır kafanı fazla yorma konulardan çok soru tiplerine odaklan paragraf soruları genellikle ortadan ayrılmak istense... çok nadir devrik olan, kendinden önceki cümlenin açıklaması gibi gibi
soru tipleri var bunları bilirsen daha hızlı çözersin
O nasıl oluyor yawdikkat hapı denemiştim dikkatdan çok dikkatımı dağıtıyordu tavsiye etmem .
Knk adderall gibi haplar işe yarıyor kişide eğer gerçekten dikkat eksikliği varsa yarıyor ama mesela ben şimdi dedim dikkat eksiliğim var ama doktor belki yok diyecek.bu adderall Abdde öğrencilerin vize,final zamanı ençok kullandıkları ve cidden işe yaradığı söylenmiş.şimdi abdden getirme yolları arıyorum. İnsanın hayatından 1 yıl gidince hertürlü yolu deneme yetisi doğuyor. Okulla birlikte ortalama 10,11 saat arası bi çalışma yapıyorum ama yetmiyor işte 24 saatin 18 19 saatine kadar pür dikkat sanki derse yeni başlamış gibi enerjik,pür dikkat çalışmam gerekSendemi Loft hiç beklemezdim bu şeylerle uğraşma zamanında detayını bilmiyorum ancak banada dikkat hapı tarzı birşeyler önerdiler o zaman ilkokuldaydım şiddetle kabul etmedim ailemde aynı fikirdeydi bu dikkat öyle hap ile olacak şey değil kendini sıkarak ders ders ders dersen tabi olacak git dışarı yürüyüş yap otur dersin başına hap felan alma, sendemi loft.
MIT'ye girmiyorsun, bu tarz şeyler hormonları fazla salgılar en iyisi bunu doğru bir doktora danış ders çalışırken hap kullanmazsın beynin zaten farkında olmadığın kadar öğrenme eğiliminde zaten ders çalışan kafasıda sağlam adamsın kendine inan.Knk adderall gibi haplar işe yarıyor kişide eğer gerçekten dikkat eksikliği varsa yarıyor ama mesela ben şimdi dedim dikkat eksiliğim var ama doktor belki yok diyecek.bu adderall Abdde öğrencilerin vize,final zamanı ençok kullandıkları ve cidden işe yaradığı söylenmiş.şimdi abdden getirme yolları arıyorum. İnsanın hayatından 1 yıl gidince hertürlü yolu deneme yetisi doğuyor. Okulla birlikte ortalama 10,11 saat arası bi çalışma yapıyorum ama yetmiyor işte 24 saatin 18 19 saatine kadar pür dikkat sanki derse yeni başlamış gibi enerjik,pür dikkat çalışmam gerek
İnancım var ama 310k dan 5k ya çekmek için günlük 15 ve üstü saat ders çalışmam gerek daha günlük 100-150 arası soru deviriyoruz süre yetmiyor ders tekrarı tyt,ayt birlikte götürüyoruz uzun bir süreçMIT'ye girmiyorsun, bu tarz şeyler hormonları fazla salgılar en iyisi bunu doğru bir doktora danış ders çalışırken hap kullanmazsın beynin zaten farkında olmadığın kadar öğrenme eğiliminde zaten ders çalışan kafasıda sağlam adamsın kendine inan.
Şans yanında olsun söyleyebilecek pek birşeyim yok ama hap seni kurtarmayacak yinede doktoruna başvur gerçekten istiyor ve sonuçlarını kabulleniyorsan.İnancım var ama 310k dan 5k ya çekmek için günlük 15 ve üstü saat ders çalışmam gerek daha günlük 100-150 arası soru deviriyoruz süre yetmiyor ders tekrarı tyt,ayt birlikte götürüyoruz uzun bir süreç