Dikkat Hapı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle acayip etkili KESİN etki gösterecek bi dikkat hapı söylermisiniz dikkat eksikliğim baya var sürekli başa sarmaktan bıktım.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kardeşim kullanmayın şöyle şeyler psikolojiktir ya hiç tavsiye etmiyorum

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeşim kullanmayın şöyle şeyler psikolojiktir ya hiç tavsiye etmiyorum
Parağrafa odaklanınca 40 sorudan 35 doğru çıkıyor şimdi kafam dağınıktı 21 sorudan 8 yanlış çıktı.bana lazım bu hap
Post automatically merged:

Diğer derslerimde böyle sıkıntıya girer

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Parağrafa odaklanınca 40 sorudan 35 doğru çıkıyor şimdi kafam dağınıktı 21 sorudan 8 yanlış çıktı.bana lazım bu hap

Diğer derslerimde böyle sıkıntıya girer
Rahat ederim diyorsun al ama unutma tamamen senin kapasitene kalmış ;)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben bu dikkat hapi falan diyolar ya inanmiyom bunlara bence sadece senin moralin önemli bu noktada fazla kendi bunaltmican kafayi dagitmican caliscaksan siki sikiya calisma 7 8 saat calisiyosan 4 gun 5. Gun mola ver kendine yazik etme ayni okuldaki gibi 40 dk ders calis 15 dk mola ver kendibe sesiz bi oda ayarla haci odaya bi tane eletronik cihaz sokma ben bile bisey okusam yanimda telefon varsa tmm birakamiyoaun bi daha kitap defter unutuyosun bidaha acayip illet oluyo m k telefonu

Git agri kesici yut yeminle daha iyi bas agrini alir

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dikkat hapı denemiştim dikkatdan çok dikkatımı dağıtıyordu tavsiye etmem .

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu tarz hapları almadan önce doktora danışman lazım ciddi sorunlar oluşabilir harpları kullandıktan sonra

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
beynin fazla soru çözmeye alışık olmadığı için ola(b)ilir bu tip sorunlara takılma dikkat eksikliği teşhisi koymuşun hemen misal günlük 300 yerine 50 paragraf çöz daha verimli olur hem zaman açısından hem diğer derslere enerjin kalır kafanı fazla yorma konulardan çok soru tiplerine odaklan paragraf soruları genellikle ortadan ayrılmak istense... çok nadir devrik olan, kendinden önceki cümlenin açıklaması gibi gibi
soru tipleri var bunları bilirsen daha hızlı çözersin

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
beynin fazla soru çözmeye alışık olmadığı için ola(b)ilir bu tip sorunlara takılma dikkat eksikliği teşhisi koymuşun hemen misal günlük 300 yerine 50 paragraf çöz daha verimli olur hem zaman açısından hem diğer derslere enerjin kalır kafanı fazla yorma konulardan çok soru tiplerine odaklan paragraf soruları genellikle ortadan ayrılmak istense... çok nadir devrik olan, kendinden önceki cümlenin açıklaması gibi gibi
soru tipleri var bunları bilirsen daha hızlı çözersin
Günde 20 parağraf çözüyorum 45dk kitap okuma var sayısalda sıkıntı yokta sözel olarak biyoloji ve türkçe sorun oluşturuyor

dikkat hapı denemiştim dikkatdan çok dikkatımı dağıtıyordu tavsiye etmem .
O nasıl oluyor yaw :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adderal türkiyede satılmıyor ama onu bi şekilde alıcam kafaya koydum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sağlığın 5 netten daha önemli değil...

maybe someday
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bence her sorunda hap hup almak ...

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Haplar sadece senin düşünceni değiştiriyor kanki yani sen içince geçicek gibi düşündüğün için geçiyor yani kusura bakma ama bir işe yaramıyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sendemi Loft hiç beklemezdim bu şeylerle uğraşma zamanında detayını bilmiyorum ancak banada dikkat hapı tarzı birşeyler önerdiler o zaman ilkokuldaydım şiddetle kabul etmedim ailemde aynı fikirdeydi bu dikkat öyle hap ile olacak şey değil kendini sıkarak ders ders ders dersen tabi olacak git dışarı yürüyüş yap otur dersin başına hap felan alma, sendemi loft.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ritalin vs alma bi boka yaramıyor concerta al

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sendemi Loft hiç beklemezdim bu şeylerle uğraşma zamanında detayını bilmiyorum ancak banada dikkat hapı tarzı birşeyler önerdiler o zaman ilkokuldaydım şiddetle kabul etmedim ailemde aynı fikirdeydi bu dikkat öyle hap ile olacak şey değil kendini sıkarak ders ders ders dersen tabi olacak git dışarı yürüyüş yap otur dersin başına hap felan alma, sendemi loft.
Knk adderall gibi haplar işe yarıyor kişide eğer gerçekten dikkat eksikliği varsa yarıyor ama mesela ben şimdi dedim dikkat eksiliğim var ama doktor belki yok diyecek.bu adderall Abdde öğrencilerin vize,final zamanı ençok kullandıkları ve cidden işe yaradığı söylenmiş.şimdi abdden getirme yolları arıyorum. İnsanın hayatından 1 yıl gidince hertürlü yolu deneme yetisi doğuyor. Okulla birlikte ortalama 10,11 saat arası bi çalışma yapıyorum ama yetmiyor işte 24 saatin 18 19 saatine kadar pür dikkat sanki derse yeni başlamış gibi enerjik,pür dikkat çalışmam gerek

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Knk adderall gibi haplar işe yarıyor kişide eğer gerçekten dikkat eksikliği varsa yarıyor ama mesela ben şimdi dedim dikkat eksiliğim var ama doktor belki yok diyecek.bu adderall Abdde öğrencilerin vize,final zamanı ençok kullandıkları ve cidden işe yaradığı söylenmiş.şimdi abdden getirme yolları arıyorum. İnsanın hayatından 1 yıl gidince hertürlü yolu deneme yetisi doğuyor. Okulla birlikte ortalama 10,11 saat arası bi çalışma yapıyorum ama yetmiyor işte 24 saatin 18 19 saatine kadar pür dikkat sanki derse yeni başlamış gibi enerjik,pür dikkat çalışmam gerek
MIT'ye girmiyorsun, bu tarz şeyler hormonları fazla salgılar en iyisi bunu doğru bir doktora danış ders çalışırken hap kullanmazsın beynin zaten farkında olmadığın kadar öğrenme eğiliminde zaten ders çalışan kafasıda sağlam adamsın kendine inan.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
MIT'ye girmiyorsun, bu tarz şeyler hormonları fazla salgılar en iyisi bunu doğru bir doktora danış ders çalışırken hap kullanmazsın beynin zaten farkında olmadığın kadar öğrenme eğiliminde zaten ders çalışan kafasıda sağlam adamsın kendine inan.
İnancım var ama 310k dan 5k ya çekmek için günlük 15 ve üstü saat ders çalışmam gerek daha günlük 100-150 arası soru deviriyoruz süre yetmiyor ders tekrarı tyt,ayt birlikte götürüyoruz uzun bir süreç

6 ayda odtü 9 ayda pilotaj ver bana Allahım.
Screenshot_20190921-001207_Instagram.jpg

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İnancım var ama 310k dan 5k ya çekmek için günlük 15 ve üstü saat ders çalışmam gerek daha günlük 100-150 arası soru deviriyoruz süre yetmiyor ders tekrarı tyt,ayt birlikte götürüyoruz uzun bir süreç
Şans yanında olsun söyleyebilecek pek birşeyim yok ama hap seni kurtarmayacak yinede doktoruna başvur gerçekten istiyor ve sonuçlarını kabulleniyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...