Kanka evde de kendi kendine konuşmalar yaparak düzeltirsin bide sesli konuşursan daha faydalı olur. Şimdi bu konuya taktığın için kendini daha da darlayıp zor duruma sokarsın konuşurken. En iyisi evde konuşa konuşa kendini yenmek
DENİCEM KANKAMTekerlemeleri ezberleyebilirsin. Ben bpm ile tekerleme söylüyordum. 60dan başlayıp 120ye kadar çıktım. Tekerleme ağzımdan akıcı ve anlaşılabilir şekilde çıkıyor ise 10 bpm artırıyordum. 1 harf dahi yutarsam 10 bpm düşürüyordum. Deneyebilirsin bu tekniği
saol kankamsorunun tamamen heyecan birak gitsin akisina bir sey olmuyor yada yemiyorlar seni konusurken sakin ol icinden derin nefes al cozulecek olayin bul bul gibi konusursun sonra
kardeş yazdığın gibi konuşuyorsan pro bir eğitim almadan düzelmez. eski türk filmleri biraz yardımcı olur. siyah beyaz olanlarSelamun aleyküm dostlar Mesela bir kızla Konuştuğum zaman yada kız bir hocaya konuştuğum zaman kelimeleri yutuyorum yada toplum içinde sınıfta şiir ve birsey yaparken çok hızlı konuşmaya baslıyom diksiyonum çok kötü ve morelimi çok bozuyor ne yapmam lazım
agalalla konusutuğum zaman fazla olmuyor ama olmuyor değil