Onaylı Üye
Pratik ile biraz gelişip üstüne ek şeyler yapabilirsin
almanca değil fakat ingilizce için yaptığım bir şeyi önereyim.Arkadaşlar Almanca A1 seviyesine başladım online kurs şeklinde fakat ne kadar çalışırsam çalışayım cümleleri bir türlü kuramıyorum. Bildiğim kalıplar ve kelimeler olsa dahi yazılı olarak görünce anlayıp cevaplayabiliyorum. Fakat dinleme ve Konuşma bölümlerinde biraz sıçıyorum aranızda herhangi bir dilde B1 B2 C1 C2 seviyesinde olanlar varsa bu dertleri nasıl aştılar öğrenmek istiyorum.
almanca filmler izleyebilirsin altyazılı olarak ondan sonra o filmi altyazısız izlemeyi deneyebilirsin ben ingilizceyi öyle öğrenmiştimArkadaşlar Almanca A1 seviyesine başladım online kurs şeklinde fakat ne kadar çalışırsam çalışayım cümleleri bir türlü kuramıyorum. Bildiğim kalıplar ve kelimeler olsa dahi yazılı olarak görünce anlayıp cevaplayabiliyorum. Fakat dinleme ve Konuşma bölümlerinde biraz sıçıyorum aranızda herhangi bir dilde B1 B2 C1 C2 seviyesinde olanlar varsa bu dertleri nasıl aştılar öğrenmek istiyorum.
Onu denedim fakat çok hızlı konuşuyolar almanca çizgi filmler izlemeyi düşünüyorumalmanca filmler izleyebilirsin altyazılı olarak ondan sonra o filmi altyazısız izlemeyi deneyebilirsin ben ingilizceyi öyle öğrenmiştim
adamı delirticeksin pisikolojisi bozulur en yakın arkadaşıyla karşılıklı yapması daha mantıklıUsta evde aynanın karşısına geç ve cümle kurmaya çalış. Bir türkçe cümle düşün onu çevirmeye çalış .