Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilim kopsaydı da söylemeseydim diye düşündüğün bir şey var mı?
Sen öyle bir sordun ki şimdi bak zamanında kardeşime "keşke senin gibi bir kardeşim olmasın demiştim" tabii ki köpekler gibi pişman olup özür diledik hatamızın farkına varıp ama işte kalbini kırdık o zamanlar şu an süperiz öyle yani
bi ara babamla kavga etmistim nedenini soylemek istemiyorum o bana keske oglum olmadaydin demisti ben de ona sinirle keske babam olmasaydin demistim sinirle soylenen bir seydi ama 1 yil konusmadik aramiz hala iyi degil ama konusuyotuz keske iyi bir baba ogul iliskisi yasaydim
Babamla aramız çocukluğumdan beri iyi değil, Ne biçim ailesiniz sizin çocuğunuz olacağıma keşke ölü doğsaydım belki o zaman severdiniz beni demiştim annem günlerce ağlamıştı sonra bende günlerce ağlamıştım sevdiklerinizi üzmeyin
Babama keşke senin oğlun olmasaydım demiştim ergen kafamla, o kadar zoruna girmişti ki babamın kahrimdan günlerce ağlamıştım.. Babalarımızı üzmeyelim bırakın onlar üzsün bizi