Dilim kopsaydı da söylemeseydim diye düşündüğün bir şey var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla sölemek istemedim değilde yapmasaydım dedim var dersteyken parmak kaldıracam die hava dogru şaplaksız nah yapmıstım hoca görmedi ama görseydi ......

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Daha kötüleride var fakat aklıma en çok geleni anlatacağım. 15 yaşındayken elime bayağı bir para geçmişti. Bir abi önümü kesti, çocuğunun masraflarını çıkarmak için peçete sattığını söyledi. Benim sosyal fobim var ve o zamanlar nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum. O an aklımdan geçen tek şey uzaklaşmak olduğu için öğrenciyim dedim ve yürüdüm. Aradan 30 saniye geçti ve o kadar kalbim ağrıdıki... Nasıl geçiştiririm o adamı... Bu gece nasıl uyuyacağım... Bunlar gibi sorularla küçük çaplı bir şok geçirdim. Çok kötü bir olay olmadığını hatta adamın dolandırıcı olabileceğinin farkındayım fakat bazı anlar vardır derler ya işte öyle bir andı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İş yerinden birini Wc yi pis bıraktıgını gorup diğerlerine soylemiştim . sonradan çok pişman oldum keske söylemseydim :(

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
ya sevdıgım bır arkadasımın yaptıgı sakadan uzulmesn dıe yapınca uzulmuorum hosuma gıdıyor demıstım daha cok yapınca sınırlendım ama hala bısey dıyemıorum uzulmesn dıe dılım kopsaydıda solemeydım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
birileri eski sevgilimin baskalariyla ciktigini soyelmisti bende bunu hic sorgulamadan eski sevgilime soyledim ama cocuklarin soyledikleri hersey ray gibi oturuyodu kiza o kadar yuzune sovdum falan sanirim yapmamis ama emin degilim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
9 yıllık dostuma senden nefret ediyorum demiştim...

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Babama keşke başka babam olsaydı demiştim şu an babam vefat etti kıymetini bilin ailenizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...