Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilim kopsaydı da söylemeseydim diye düşündüğün bir şey var mı?
valla sölemek istemedim değilde yapmasaydım dedim var dersteyken parmak kaldıracam die hava dogru şaplaksız nah yapmıstım hoca görmedi ama görseydi ......
Daha kötüleride var fakat aklıma en çok geleni anlatacağım. 15 yaşındayken elime bayağı bir para geçmişti. Bir abi önümü kesti, çocuğunun masraflarını çıkarmak için peçete sattığını söyledi. Benim sosyal fobim var ve o zamanlar nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum. O an aklımdan geçen tek şey uzaklaşmak olduğu için öğrenciyim dedim ve yürüdüm. Aradan 30 saniye geçti ve o kadar kalbim ağrıdıki... Nasıl geçiştiririm o adamı... Bu gece nasıl uyuyacağım... Bunlar gibi sorularla küçük çaplı bir şok geçirdim. Çok kötü bir olay olmadığını hatta adamın dolandırıcı olabileceğinin farkındayım fakat bazı anlar vardır derler ya işte öyle bir andı.
birileri eski sevgilimin baskalariyla ciktigini soyelmisti bende bunu hic sorgulamadan eski sevgilime soyledim ama cocuklarin soyledikleri hersey ray gibi oturuyodu kiza o kadar yuzune sovdum falan sanirim yapmamis ama emin degilim