Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm dostlarım okulu bitirmeden yurt dışına gitmek istiyorum ve orada çalışmak istiyorum diploma olmadan iş bulabilirmiyim yada 1 sene okulda kaldım ben ve açığa geçebilirmiyim.
diploma olmasa bile bu defa mesleki yeterlilik belgesi isterler çalışacağın iş koluna bağlı olarak fakat hizmet sektöründe çalışmak istersen örneğin benzin istasyonu,
temizlik personeli, bulaşıkçı, kurye türü dağıtımcı bu tür işler için ise seni kabul etmeleri tamamen şans ile alakalı çünkü genelde öğrenciler ve eğitimi düşük seviyede olan yerel vatandaşları hiç değilse işsiz olmasın ve devlete de fazlaca yük olmasınlar diye bu tür işlere yönlendiriyorlar yurt dışında
KNK adamlar türkiye de aldığın diplomaya bakmaz burada sertifika alman gerek bir meslek olması ve onun kursuna gidip özel global sertifikasını almak zorundasın eğer belge istiyorsan ama diploma cok kurtarmaz