Bi derdim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hepinize merhaba biraz içimi dökmek ve tavsiye almak istiyorum. Benim hayatım hep taşımakla geçti hiçbir zaman düzgün arkadaşım olmadı ailem hep ülke ülke gezerdi Rusya Gürcistan Türkiye felan şimdi türkiyeye geldim gezdiğimizden dolayı da derslerime yetişmekte çok kötüyüm normalde bu sene üniversite sınavına girmem gerekirdi ama durmadan taşındığımızdan dolayı daha düşük sınıflara alındım sonra Bi kızı sevdim kızla flörtkeştik felan sonra arkadaşı felan da beni seviyormuş ablası ile tanıştım başka okulda bu kız tanıştım falan konuştuk bana dedi bu kardeşim senden hoşlanmış ama artık ilgisini kaybetti hem arkadaşı ile kötü olmak istemiyormuş bir erkek için ben tamam dedim Bi süre bunla yazıştık konuştuk sonra iş flörte bindi ben bunla çıkmaya başladım birden ama bişey hissetmeden. Zamanla kıza öyle Bi aşık olmuşum ki anlatamam şöyel diyeyim sadece ilk ayımız da gidip altın kolye aldım ben kıza farketmeden kız hayatımın merkezine almıştım beni sanki tek anlayan oymuş gibiydi bana ama hep çok duygusuz bakıyorsun hiç duygularını beli edemiyorsun diyordu ama ben hiçbir zaman bir insana Ne bağlandım ne de arkadaş oldum düzgünce içimdekileri yansıtmak ta çok kötüyüm ailemden de birşey öğrenemedim sonra kız benden ayrıldı sınava çalışması gerekiyormuş üniversite için felan ben buna duyunca o kadar kötü oldum ki kıza dedim ben seni beklerim genede o da tamam dedi bana bi kız yürüdü okulda arkamda dedikodu yapan kızla vardı onları bulmak için kızla biraz yakın davrandım ama asla kızla bi sevgili ya da flört niyetim yoktu bunu o eski sevgilim öğrendi hayal kırıklığına uğramış gibiydi ben ona açıkladım ama sanırım inanmadım şu an çıkmıyor olsakta arada flörtleşiyorz gibiyiz yada onun gibi bişey bide o hafta boyunca boyunca kötü haberler aldım benim kardeşim gepatit hastası 2 yaşında tedavisi yaşı küçük olduğundan dolayı yok ve kara ciğeri çok hızlı büyüyor doktor kardeşime 4-5 yaşına kadar ömür biç annemde hepatit hastası onunda 6-7 yılı kaldı annemler ve babam yurt dışında ben tek kalıyorum Türkiye de babam da bir pisliğin teki kendisi o hafta içinde annem le babam da boşandı bide bu hayatta en değer verdiğim kişi vefat etti ve bana tek bıraktığı bir gümüş yüzük bazen bakarken ağlıyorum ben ne yapmalıyım nasıl toparlanabilrim nasıl unutabilirim nasıl yaşamaya devam edebilirim lütfen bi tavsiyelerin yoksa çıldırıcam

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka kız olaylarını boşver hayatına bak boş zaten ablasıyla olmussun yanlıs okumadıgıma gore kendini düzenle hergün spor yap yeni arkadaşlarıla tanış ve düiün de ki benden daha kötüleri var bu hayatta inşallah düzelirsin psikologa gıtmeyı de deneybılırsın ıcını rahatlatır

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kanka kız olaylarını boşver hayatına bak boş zaten ablasıyla olmussun yanlıs okumadıgıma gore kendini düzenle hergün spor yap yeni arkadaşlarıla tanış ve düiün de ki benden daha kötüleri var bu hayatta inşallah düzelirsin psikologa gıtmeyı de deneybılırsın ıcını rahatlatır
Sağol teşekkürler ama piskolağa gidicek param yok yarın ne yiyeceğimi düşünüyorum 🙃

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ulan kız beni doğum günümde başkasıyla kaçtı evlendi ben ne yapayım o zaman .ssssssssssssssssssssssssssssssssss

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kızları çok fazla takmamak lazım aga ne zaman taktım umursadım hep kaybettim ne zaman umursamadım hep üzerime üzerime koştular. garip canlılar. ilgi sevip aynı zamanda ilgisizliğe koşuyorlar ?:D

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
reis discordun varsa ekle konuşalım dökelim Rookie ekle

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum psikolog veya hayatı lol hesabım gibi mükemmel olan bir insan değilim sadece psikolojik desteğe ihtiyacın olduğunu düşünüyorum buradaki insanlar sana yardımcı olamazlar emin ol

BİDE SIKMA CANINI FISTIĞIM BENİM

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Ailenle son günün gibi eğlenmeye başla hayatında yeni kapılar açılırken 2 kez düşün baban seni yurt dışına götürebilirse yurt dışına git daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kafaya takmanın bi anlamı yok akışına bırak diğer türlü kendine zarar verirsin seni senden başka düşünen yok bunu unutma kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kafanı boşaltacak etkinlikler yap çok takma

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle, içinde bulunduğun zor durumu anlıyorum ve bu zorlu süreçte yaşadığın duygusal ve ailevi zorlukları kabul ediyorum. Bu tür durumlarla başa çıkmak zordur, ancak içsel gücünü ve dayanıklılığını kullanarak bu süreci atlatman mümkündür. İşte sana bu zorlu süreçte yardımcı olabilecek bazı öneriler:

1. **Duygularını İfade Et:**
- Duygularını içine atmak yerine, hissettiğin duyguları ifade etmeye çalış. Bir günlük tutabilir veya bir yakın arkadaşınla konuşabilirsin. Bu, duygusal yükünü hafifletebilir.

2. **Profesyonel Yardım Al:**
- Yaşadığın zorluklarla başa çıkmak için bir uzman yardımı almayı düşün. Bir terapist veya danışman, duygusal süreçlerinle ilgili sana rehberlik edebilir.

3. **Arkadaş ve Aile Desteği:**
- Desteğe ihtiyaç duyduğunda, ailenle veya güvendiğin arkadaşlarınla konuşmaktan çekinme. Dostların ve ailenin sevgisi ve destekleri, bu süreçte sana güç verebilir.

4. **Kendi Kendine İyi Bakım:**
- Bedenine ve zihnine iyi bak. Sağlıklı bir diyet, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, genel ruh halini olumlu etkileyebilir. Bu, zor zamanlarda fiziksel ve zihinsel sağlığını korumanı sağlar.

5. **Hobiler ve İlgi Alanları:**
- İlgi duyduğun aktivitelere zaman ayır. Hobiler, seni rahatlatabilir ve zihinsel olarak odaklanmana yardımcı olabilir. Bu, süreç içinde bir denge oluşturmana yardımcı olabilir.

6. **Kabul ve Affetme:**
- Kendine ve yaşadıklarına karşı kabulcü olmaya çalış. Herkesin hayatında zorluklarla başa çıkması normaldir. Kendine ve diğer insanlara karşı anlayışlı ol.

7. **Adım Adım Plan Yap:**
- Önündeki zorlukları aşmak için küçük adımlar belirle. Büyük hedeflere odaklanmak yerine, küçük hedeflere ulaşmaya çalışmak daha yönetilebilir olabilir.

8. **Günlük Rutin:**
- Günlük bir rutin oluşturmak, normalleşme hissi yaratır. Günlük aktiviteler, sana bir düzen ve güvence sağlayabilir.

9. **Sosyal Bağlantıları Sürdür:**
- İnsanlarla bağlantı kurmak, sosyal destek almak önemlidir. Yalnız kalmaktan kaçınmaya çalış, ancak rahat hissettiğin kadar sosyalleş.

10. **Hayatta Kalma Stratejileri Öğrenme:**
- Zor zamanlarda sana destek olabilecek meditasyon, nefes egzersizleri gibi stresle başa çıkma yöntemlerini öğrenmeye çalış.

Unutma ki duygusal iyileşme zaman alabilir ve herkesin süreci farklıdır. Kendine zaman tanı ve içsel gücünü bulmaya çalış. Eğer durumun ağırlaşırsa ve başa çıkamazsan, profesyonel yardım aramaktan çekinme. Bu süreçte sana destek olabilecek bir uzmanın rehberliği önemli olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kız işleri bos pompala cos oyun oyna gec

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka spor psikolog yada psikiyatristten veyahut ilaçlardan çok daha iyi bi psikolojik savaşcı gerçekten öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kızları çok fazla takmamak lazım aga ne zaman taktım umursadım hep kaybettim ne zaman umursamadım hep üzerime üzerime koştular. garip canlılar. ilgi sevip aynı zamanda ilgisizliğe koşuyorlar ?:D
kedi gibiler sevgiyi abartınmı uzaklaşır sevgiyi göstermediğindede yanına koşup sevgi ister ve sonra gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...