Süper Üye
Hepinize merhaba biraz içimi dökmek ve tavsiye almak istiyorum. Benim hayatım hep taşımakla geçti hiçbir zaman düzgün arkadaşım olmadı ailem hep ülke ülke gezerdi Rusya Gürcistan Türkiye felan şimdi türkiyeye geldim gezdiğimizden dolayı da derslerime yetişmekte çok kötüyüm normalde bu sene üniversite sınavına girmem gerekirdi ama durmadan taşındığımızdan dolayı daha düşük sınıflara alındım sonra Bi kızı sevdim kızla flörtkeştik felan sonra arkadaşı felan da beni seviyormuş ablası ile tanıştım başka okulda bu kız tanıştım falan konuştuk bana dedi bu kardeşim senden hoşlanmış ama artık ilgisini kaybetti hem arkadaşı ile kötü olmak istemiyormuş bir erkek için ben tamam dedim Bi süre bunla yazıştık konuştuk sonra iş flörte bindi ben bunla çıkmaya başladım birden ama bişey hissetmeden. Zamanla kıza öyle Bi aşık olmuşum ki anlatamam şöyel diyeyim sadece ilk ayımız da gidip altın kolye aldım ben kıza farketmeden kız hayatımın merkezine almıştım beni sanki tek anlayan oymuş gibiydi bana ama hep çok duygusuz bakıyorsun hiç duygularını beli edemiyorsun diyordu ama ben hiçbir zaman bir insana Ne bağlandım ne de arkadaş oldum düzgünce içimdekileri yansıtmak ta çok kötüyüm ailemden de birşey öğrenemedim sonra kız benden ayrıldı sınava çalışması gerekiyormuş üniversite için felan ben buna duyunca o kadar kötü oldum ki kıza dedim ben seni beklerim genede o da tamam dedi bana bi kız yürüdü okulda arkamda dedikodu yapan kızla vardı onları bulmak için kızla biraz yakın davrandım ama asla kızla bi sevgili ya da flört niyetim yoktu bunu o eski sevgilim öğrendi hayal kırıklığına uğramış gibiydi ben ona açıkladım ama sanırım inanmadım şu an çıkmıyor olsakta arada flörtleşiyorz gibiyiz yada onun gibi bişey bide o hafta boyunca boyunca kötü haberler aldım benim kardeşim gepatit hastası 2 yaşında tedavisi yaşı küçük olduğundan dolayı yok ve kara ciğeri çok hızlı büyüyor doktor kardeşime 4-5 yaşına kadar ömür biç annemde hepatit hastası onunda 6-7 yılı kaldı annemler ve babam yurt dışında ben tek kalıyorum Türkiye de babam da bir pisliğin teki kendisi o hafta içinde annem le babam da boşandı bide bu hayatta en değer verdiğim kişi vefat etti ve bana tek bıraktığı bir gümüş yüzük bazen bakarken ağlıyorum ben ne yapmalıyım nasıl toparlanabilrim nasıl unutabilirim nasıl yaşamaya devam edebilirim lütfen bi tavsiyelerin yoksa çıldırıcam