Bi derdim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha Shaco Youtube
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kanka takma be gir lole ac scriptini dalgana bak egerki sohbet etmek istersen gelirim sesli

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
kadın milletini anlamak zor. hayatının anının gençliğinin tadını çıkarmaya bak imkan yettiğince.

Unutma; "Onu artık unuttum" demek, bir kez daha hatırlamaktır aslında.. Can Yücel

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çok takma kral değerli birisisin boşver kendi geleceğine bak bırak geçmişi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bazı şeyleri boş vericeksin olmuyorsa olmuyordur akışına bırak elinden gelen bişey değil

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Su akar yolunu bulur, ne yaparsan yap sonuç asla değişmez. Keşke bir yardımım dokunabilse.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka sana şöyle diyim insan bazen hayatta öyle şeyler yaşıyorki çözümü olmuyor sende fark ediyorsun az çok elinden hiçbir şey gelmiyor kadere olan inancın artıyor hiçbir şey seni memnun etmiyor tek bir çare kalıyor inanç, din insana tek bu iyi geliyor galiba ve bunu kendin de fark ediyorsun Allah iman nasip eylesin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
üniyi boş verip vasıfsız olarak iş bul çalış bence aile gereksiz kızda bulursun 1 2 yıla unutursun her şeyi

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu kadar zorlukla dolu bir dönemden geçiyorsun, ve hissettiklerin oldukça doğal. Öncelikle, kendine olan güvenini kaybetmemelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kız bneden ayrıldı bugün bende lol'a sardım :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok takılma böyle şeylere anlıyorum seni ama inanki üzüldüğüne değmiyor kendine sıkıntı yapmaktan başka bişey değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Öncelikle, yaşadığınız zorluklar ve duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. İçinizdeki bu karmaşık duyguları anlamak ve başa çıkmak zor olabilir, ancak unutmayın ki yaşadığınız her şey sizi daha güçlü bir insan yapar.

1. Kendinize zaman tanıyın: Yaşadığınız acı ve kayıp doğal tepkilerdir. Bu duyguları bastırmaya çalışmayın. Kendinize bu duyguları hissetmek ve işlemek için zaman tanıyın.
  2. Profesyonel yardım alın: Bir terapist veya danışmanla konuşmak, içsel savaşınızla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Profesyonel bir yardım almak, duygusal yükünüzü hafifletebilir ve sağlıklı baş etme mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.
  3. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın: Kendinizi ihmal etmeyin. Kendinize fiziksel ve duygusal olarak iyi bakın. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterince uyumak duygusal iyileşme sürecinizi destekleyebilir.
  4. Duygularınızı ifade etmekten korkmayın: Duygularınızı ifade etmek için bir çıkış yolu bulun. Günlük yazmak, resim yapmak, müzik dinlemek veya bir arkadaşınızla konuşmak gibi aktiviteler duygularınızı ifade etmenize yardımcı olabilir.
  5. Destek arayın: Yanınızda size destek olacak kişilerle bağlantı kurmaya çalışın. Aile üyelerinizle veya güvendiğiniz arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşın. Unutmayın, yalnız değilsiniz ve destek almak için insanlar var.
  6. Hedefler belirleyin: Hayatınızda küçük hedefler belirleyerek ilerleyin. Bu, size odaklanmanız için bir amaç verebilir ve geleceğe dair umutlarınızı canlı tutabilir.
  7. Kendinize şefkatli olun: Kendinizi eleştirmeyi bırakın. Yaşadığınız zorluklara karşı sabırlı olun ve kendinize şefkat gösterin. Herkes hata yapar ve zor zamanlar geçirir.
  8. Duygularınızı işleyin: İçinizdeki karmaşık duyguları işleyin. Keder, öfke, hayal kırıklığı ve endişe gibi duygular normaldir. Onları kabul edin ve onlarla başa çıkmak için sağlıklı yollar bulun.
  9. Zamanın iyileştirici gücüne güvenin: Zamanla, yaşadığınız acı ve kayıpların etkileri hafifleyecektir. Sabırlı olun ve zamanın size getireceği iyileşmeye güvenin.
  10. Hayatınızda pozitif değişiklikler yapın: Kendinizi daha iyi hissettirecek aktivitelere yönelin. Yeni hobiler edinin, yeni insanlarla tanışın veya yeni bir şeyler öğrenin. Hayatınızda pozitif değişiklikler yapmak, iyileşme sürecinizi hızlandırabilir.
Unutmayın, yaşadığınız zorluklarla başa çıkmanın birden fazla yolu vardır. Kendinize şefkatli olun ve adım adım ilerleyin. Her zaman bir ışık olduğunu unutmayın ve kendinize inanın.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knkm kafaya takma en mantıklısı aklına ne geliyosa onu yap bu genç yaşlarmızı dert içimde geçiriceksek yaşlanınca vay halimizie

Üye
2 HİZMET YILI
derdi veren Allah dermansız bırakmaz arkadaşlar üzmeyin kendinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...