DirectX Kullanan oyunlarda Wireframe/Wallhack Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Forumda birkaç gün önce @Melon adlı bir üye, Valorantta wireframe yapmayı göstermişti bende o programda bulunan ayarlara biraz göz kestirince wireframe dışı bir wallhack yöntemi daha buldum.
Öncelikle bu konuyu okumadan önce @Melon adlı üyenin Bu konusunu incelenemeniz lazım aksi taktirde nasıl yapıldığını anlamıyabilirsiniz.
Ben DirectX Oyunlara örnek olarak Zulu'yu seçtim siz başka bir DirectX oyunu seçebilirsiniz.

:yazı:
Öncelikle bahsettiğim üyenin konusunda olanları yaptıktan sonra "Show Wireframe" değişkeninden ziyade biz bu wallhack türünde "Disable Z-Test" veya "Disable Z-Write" kullanıcağız bahsettiğim 2 özellikle aynı işleve sahip.

anlatım1.PNG

bu 2 özelliğe bir tuş atama işleminden sonra oyun içinde o tuşlara basıp açıp/kapatabilirsiniz.

:resim:
Örnek DirectX barından oyundan kareler :

zulaWH.PNG

zulawh1.PNG

zulawh2.PNG

:not:
1. Eğer ki sizde sol üstteki menü görünüyorsa CTRL+F1 kombinasyonuyla menü'nün modlarını değiştirebilirsiniz.
2. Sorumluluk size aittir.
3. Her oyunda istenildiği gibi çalışmayabilir. (Örnek vermek gerekirse, RianbawS-x(bilerek yanlış yazdım.) buna dahildir.)

DİPNOT : Eğer siz başka oyunlarda yaptıysanız, screenshot olarak bu konuya atarsanız(Oyunun ismiyle beraber) konuya ekleyebilirim bu konuyu sonradan görücek üyeler içinde bilgilendirici olur :)

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Başka oyunlarda yaptığınızda oyunun resmini cevap olarak atarsanız konuya ekliyebilirim :)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Amd için lazım bee pubg mobileye yapalım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler, bir süre sonra onu test edeceğim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
çok güzel ben spoffer kullanabilleniceğim zaman ilk işim bunu yapmak :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valorant da denedim fakat oyuna başlarken atıyor oyundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...