diş temizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dişçiye gidip beyazlattır kanka yok evde yapacam diyorsan düzenli fırçala

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Diş macunları kalıcı bir çözüm yaratmaz sadece belli bir saat kadar beyaz gösterir. Bu süreyi sadece fazla tutarsın ama sigara, kahve, çay gibi şeylerden uzak durman gerekiyor.
Aktif bir beyazlık istiyorsan, diş hekimine başvur asit ile beyazlatırlar belli bir seansta yada kaplama yaptırabilirsin.
implant ve kaplama ile halledicem artık teşekkürler

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dişçi olan abime sordum diş macunlarının markasının hiç bir önemi yok hepsi aynı diyor bizim yapmamız gerekn tek şey fırçaya yeterli miktarda koymak ve aksatmadan sabah akşam fırçalamaktan geçiyor

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
dişçi olan abime sordum diş macunlarının markasının hiç bir önemi yok hepsi aynı diyor bizim yapmamız gerekn tek şey fırçaya yeterli miktarda koymak ve aksatmadan sabah akşam fırçalamaktan geçiyor
teşekkürler yorumun için

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
karbonat + adaçayı + kekik (sonra teşekkür edersin)

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence düzenli olarak fırçalarsan fark etmiyor. Diş macununun altında kırmızı siyah veya yeşil çizgi oluyor. İçeriğinin uygun olarak orta kimyasal , çok kimyasal ve doğal olduğunu duymuştum. Ama sen nasıl istersen öyle kullanabilirsin ben kırmızılı kullanıyorum genelde colgate. Bu arada #saveralph kuralına uymasına da dikkat et :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sensodyne almanı öneririm ama öyle aman aman bir fark bekleme beklentini fazla yükseltme ve bir doktarada görünmen iyi olabilir

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kendimde bu durumu yaşadığımdan sana vericeğim tavsiyeler:
Beyazlatan toz gibi şeyler dişleri beyazlatır fakat erken diş kaybı yaşatır dişleri zedeler.
Mavi diş macunlarından kullan.
Ve dişçiye gitmekten korkma benimde aynı sorunum vardı korkarakta olsa gittim ve tek seansta 10 dakika falan sürdü sonra yolladı ve çözüldü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...