- Yasaklandı
Banlı Üye
Selamlar, bir kaç tane post gördüm Discord için "bir oyun oynuyor" kısmını kendilerini göre değiştirmek istemişler lakin gördüklerim pekte gerçekçi değildi bunun üzerine araştırdım ve bulduklarımı aktarıyorum programı ben yapmadım bu yüzden aldığınız hataları bana yansıtmayın.
İlk olarak "discord.com/developers" sitesine giriş yapalım.
"New Application" Kısmına tıklayarak bir isim verelim ve içeriğimize ulaşalım.
Açılan pencere'de sol tarafda bulunan "Rich Presence" kısmına tıklayalım.
Alt köşede bulunan "add image" kısmına tıklayarak istediğiniz oyunun/programın resimlerini yükleyiniz (png olarak 1024x1024)
Ve ardından değişiklikleri kaydedip çıkalım.
Verdiğim Programı işletim sisteminize göre indirin.
Downloads
For Windows:
For Linux:
İndirdikten sonra rar dosyasını çıkartın içinde bulunan "Config" dosyasını not pad yardımı ile açarak içeriğini şu şekilde düzenleyin:
Discord Developer kanalın'da bulunan "General Information" butonuna tıklayarak sağ tarafda bulunan client id yi kopyalayın.
Config dosyasına geri dönüp "Client id" kısmına yapıştırın.
Kendime göre ayarladığım Config bu şekildedir
Daha sonra Rar dosyasının içinde bulnuan "easyrp.exe" Programını çalıştırın ve alta alın.
Ve herşey bitti artık böyle gözüküyorsunuz.
İlk olarak "discord.com/developers" sitesine giriş yapalım.
"New Application" Kısmına tıklayarak bir isim verelim ve içeriğimize ulaşalım.
Açılan pencere'de sol tarafda bulunan "Rich Presence" kısmına tıklayalım.
Alt köşede bulunan "add image" kısmına tıklayarak istediğiniz oyunun/programın resimlerini yükleyiniz (png olarak 1024x1024)
Ve ardından değişiklikleri kaydedip çıkalım.
Verdiğim Programı işletim sisteminize göre indirin.
Downloads
For Windows:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
For Linux:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
İndirdikten sonra rar dosyasını çıkartın içinde bulunan "Config" dosyasını not pad yardımı ile açarak içeriğini şu şekilde düzenleyin:
Discord Developer kanalın'da bulunan "General Information" butonuna tıklayarak sağ tarafda bulunan client id yi kopyalayın.
Config dosyasına geri dönüp "Client id" kısmına yapıştırın.
Kendime göre ayarladığım Config bu şekildedir
Daha sonra Rar dosyasının içinde bulnuan "easyrp.exe" Programını çalıştırın ve alta alın.
Ve herşey bitti artık böyle gözüküyorsunuz.
Son düzenleme: