Discord js öğretebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar herkese iyi günler dilerm benim her zaman yazılıma bir merakım vardır bu discord bot yapanlar var bunları bana görselli bir şekilde anlatacak olursa sevnrm hiç bişey bilmiorm en baştan başlarsa çok sevnrm en baştan dediğimde yani node js indirdim visual studio code da inidirli bir durumda bana görselli bir şekilde atan olursa çok sevinirim ve sağ soldan kod alıp bunları nasıl kullanacağımıda gösterirseniz çok ii olr iyi günler(çok sevinirim kelimesini fazla kullandım mazur görün :) )

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1.Sinde basit bir şekilde internet üzerinden kod yazmayı ve ücretsiz web server üzerinden çalıştırmayı gösteriyor. Diğerinde de ise vs kullanıyor. Hangisinden anlarsan, yalnız videolar ingilizce.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eğer hiçbir şey bilmiyorsan temelini attıktan sonra bol bol deneme yap kendini geliştirirsin aynı şekil bende hiç kodlama vs. bilmiyordum udemy kurslarını izleye izleye öğrendim

Üye
3 HİZMET YILI
Udemy vs. gibi eğitim platformlarından temellerini atabilirsin udemy şart değil internet üzerinden videolu vs. kaynaklar mevcut ama çoğu yabancı kaynak ingilizcem var diyorsan bak derim

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşlar herkese iyi günler dilerm benim her zaman yazılıma bir merakım vardır bu discord bot yapanlar var bunları bana görselli bir şekilde anlatacak olursa sevnrm hiç bişey bilmiorm en baştan başlarsa çok sevnrm en baştan dediğimde yani node js indirdim visual studio code da inidirli bir durumda bana görselli bir şekilde atan olursa çok sevinirim ve sağ soldan kod alıp bunları nasıl kullanacağımıda gösterirseniz çok ii olr iyi günler(çok sevinirim kelimesini fazla kullandım mazur görün :) )
Discorddan ulaşırsan yardımcı olabilirim Maverz#1337

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
youtubeda türkçe kanallar var ve bir sürü sunucu da var oralardan yardım alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kodlama bilmiyorsan internet üzerinden alıştırmalar yapabilrisn kendini geliştirip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...