Isse Kun
Emektar Üye
Merhaba arkadaşlar, ilk bot yazmaya başladığım zamanlarda oluşturduğum bir bot hesabı vardı. Adı Marco's yanlış hatırlamıyorsam eğer discord.js v5 sürümlerinde hazırlamıştım. Daha sonrasında proje elimden kaybolmuş ve Marco'S adını kenara atmıştım. Ancak geçtiğimiz günlerde Discord'un getirdiği "Active Developer" rozetinden sonra ilk oluşturduğum botun üzerinden proje yapma kararı aldım ve discord.js v14 sürümü ve "/slash command" desteğine sahip bir proje oluşturdum. Botu hangi sisteme dayanarak oluşturacağıma ilk başlarda karar verememiştim ancak kısa süre sonra moderasyon üzerinde oluşturmaya karar verdim.
Proje tamamıyla oluşturuldu, Discord üzerinde rozetimizi aldım. Daha sonrasında 7/24 uptime hizmeti ve DBL onayı aldım. Daha önce çok proje değiştirdiğim için artık değiştirme işlemi yapmayacağım, güncel projem üzerinden sadece moderasyon işlemleri olarak devam edeceğim. Diğer sistemler için belki başka bir proje oluşturma imkanım olabilir ancak net bir şey değil henüz.
Ayrıca bot üzerinde bilgim dahilinde bir hata döngüsü gerçekleşir ise sistemin kapalı kalmaması ve gerçekleşen hatayı bana bildiren bir sistem gerçekleştirdim. Böylece herhangi bir hata algılandığı zaman bot çevrimdışına düşmeden aktifliğine devam edecek.
Siz sevgili okurlardan tek isteğim Marco'S botu sunucularınıza ekleyerek ve deneyerek, ayrıca DBL sitesi üzerinden 12 saatte bir (oy sisteminin standart işlemi bu şekilde sizler fırsat buldukça) oy kullanarak ekstra olarak yorum yaparak destek olmanızdır.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Son düzenleme: