Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
TGWC3a7j_400x400.jpg

Merhaba arkadaşlar, ilk bot yazmaya başladığım zamanlarda oluşturduğum bir bot hesabı vardı. Adı Marco's yanlış hatırlamıyorsam eğer discord.js v5 sürümlerinde hazırlamıştım. Daha sonrasında proje elimden kaybolmuş ve Marco'S adını kenara atmıştım. Ancak geçtiğimiz günlerde Discord'un getirdiği "Active Developer" rozetinden sonra ilk oluşturduğum botun üzerinden proje yapma kararı aldım ve discord.js v14 sürümü ve "/slash command" desteğine sahip bir proje oluşturdum. Botu hangi sisteme dayanarak oluşturacağıma ilk başlarda karar verememiştim ancak kısa süre sonra moderasyon üzerinde oluşturmaya karar verdim.

Proje tamamıyla oluşturuldu, Discord üzerinde rozetimizi aldım. Daha sonrasında 7/24 uptime hizmeti ve DBL onayı aldım. Daha önce çok proje değiştirdiğim için artık değiştirme işlemi yapmayacağım, güncel projem üzerinden sadece moderasyon işlemleri olarak devam edeceğim. Diğer sistemler için belki başka bir proje oluşturma imkanım olabilir ancak net bir şey değil henüz.

Ayrıca bot üzerinde bilgim dahilinde bir hata döngüsü gerçekleşir ise sistemin kapalı kalmaması ve gerçekleşen hatayı bana bildiren bir sistem gerçekleştirdim. Böylece herhangi bir hata algılandığı zaman bot çevrimdışına düşmeden aktifliğine devam edecek.

Siz sevgili okurlardan tek isteğim Marco'S botu sunucularınıza ekleyerek ve deneyerek, ayrıca DBL sitesi üzerinden 12 saatte bir (oy sisteminin standart işlemi bu şekilde sizler fırsat buldukça) oy kullanarak ekstra olarak yorum yaparak destek olmanızdır.

crash.png

yardım.png

ayarlar.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
piyasadaki çoğu popüler bot bu ara sapıtmışken hem bizden biri hem de düzgün çalışıyorsa kesinlikle hakkını alıcak başarılar dostum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
piyasadaki çoğu popüler bot bu ara sapıtmışken hem bizden biri hem de düzgün çalışıyorsa kesinlikle hakkını alıcak başarılar dostum
Şuan için görebildiğim bir hata gözükmüyor, konu içerisinde bahsettiğim gibi arka planda hata çevirdiği zaman sistem bana aldığı hatanın bilgisini geçecek ve aktifliğini sürdürmeye devam edecek. Onun dışında görülen hatalar tarafıma ulaştığı zaman, kısa süre içerisinde çözümlenmesi için gereken işlemler yapılacak.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güzel bi bota benziyor başarlılar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ellerine sağlık güzel duruyor peki müzik için komut varmı ?

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
denemedim ama deneyecegim emek oldugundan emegine ellerine sağlik brom

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bot güzel umarım daha iyi botlarlada karşımıza çıkarsın dost...

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kelime engel sistemi çoğu botta iyi çalışmıyor. Yani cümle içerisinde bile geçtiği zaman direkt cümleyi engelliyor bu bakımdan stabil olan bot sayısı çok az denemeye değer bir proje

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnşallah bot büyür kaliteli sistemleri olan bir bot sunucumda moderasyon için kullanıcağım

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vds ve Barındırma hizmetine ihtiyacın olursa yardımcı olmak isterim.
Discord: swxn#0404

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gerçekten baya kaliteli gözüküyor ellerine sağlık başarılı olacak gibi gözüküyor

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam emeğine sağlık güzel bişeye benziyo bizden olması da ekstra +1 alıyo

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar güzel yorumlar yapıyorsunuz iyi hoş teşekkür ederim ama destek namına bir şey göremedim açıkçası sadece 1 arkadaşımız sunucusuna eklemiş o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 82303

Merhaba arkadaşlar, ilk bot yazmaya başladığım zamanlarda oluşturduğum bir bot hesabı vardı. Adı Marco's yanlış hatırlamıyorsam eğer discord.js v5 sürümlerinde hazırlamıştım. Daha sonrasında proje elimden kaybolmuş ve Marco'S adını kenara atmıştım. Ancak geçtiğimiz günlerde Discord'un getirdiği "Active Developer" rozetinden sonra ilk oluşturduğum botun üzerinden proje yapma kararı aldım ve discord.js v14 sürümü ve "/slash command" desteğine sahip bir proje oluşturdum. Botu hangi sisteme dayanarak oluşturacağıma ilk başlarda karar verememiştim ancak kısa süre sonra moderasyon üzerinde oluşturmaya karar verdim.

Proje tamamıyla oluşturuldu, Discord üzerinde rozetimizi aldım. Daha sonrasında 7/24 uptime hizmeti ve DBL onayı aldım. Daha önce çok proje değiştirdiğim için artık değiştirme işlemi yapmayacağım, güncel projem üzerinden sadece moderasyon işlemleri olarak devam edeceğim. Diğer sistemler için belki başka bir proje oluşturma imkanım olabilir ancak net bir şey değil henüz.

Ayrıca bot üzerinde bilgim dahilinde bir hata döngüsü gerçekleşir ise sistemin kapalı kalmaması ve gerçekleşen hatayı bana bildiren bir sistem gerçekleştirdim. Böylece herhangi bir hata algılandığı zaman bot çevrimdışına düşmeden aktifliğine devam edecek.

Siz sevgili okurlardan tek isteğim Marco'S botu sunucularınıza ekleyerek ve deneyerek, ayrıca DBL sitesi üzerinden 12 saatte bir (oy sisteminin standart işlemi bu şekilde sizler fırsat buldukça) oy kullanarak ekstra olarak yorum yaparak destek olmanızdır.

Ekli dosyayı görüntüle 82307

Ekli dosyayı görüntüle 82308

Ekli dosyayı görüntüle 82309

güzel ve başarılı bota benziyor başarıların devamı dilerim

Moderatörün son düzenlenenleri:
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 82303

Ekli dosyayı görüntüle 82307

Ekli dosyayı görüntüle 82308

Ekli dosyayı görüntüle 82309

Thank you for sharing brother can u share auto typer bot discord i need use that some sever discord

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kaliteli görünüyor eline koluna saglık hocam teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...