Kanal ayarlarından bu kanalın geçmişini görmesinler gibi bir ayar olucak onu tiklearkadaşlar dc sunucumda şikayet metin kanalı oluşturcam istediğim şey şu
insanlar oraya şikayetlerini yazsınlar fakat diğer insanlar görmesin
bunu nasıl yapabilirim?
yaptım yine olmadıKanal ayarlarından bu kanalın geçmişini görmesinler gibi bir ayar olucak onu tikle
bana da yararlı oldu teşekkürler güzel anlatım.Tüm rollere o kanalı görmeyi yasakla, herkeste olan bir rolü ekle o kanalı görmeye izin ver ve ardından yine o role mesaj geçmişini okuyu kapat. Yapamaz isen discord üzerinden iletişim sağlayabilirsin ; GabrielSSQ †#0024
attım istekTüm rollere o kanalı görmeyi yasakla, herkeste olan bir rolü ekle o kanalı görmeye izin ver ve ardından yine o role mesaj geçmişini okuyu kapat. Yapamaz isen discord üzerinden iletişim sağlayabilirsin ; GabrielSSQ †#0024
aga benim istediğim şey herkes şikayet atınca insanlar birbirinin şikayetini görmesin onu denedim olmuyor ben mesaj atınca yan hesap görüyorKnk Rollere Gir Kanalı Yasaklaya Tıkla Herkeste Olan Bi Rol Ekle Bot Vs Sana Kalmış Daha Sonra Mesaj Geçmişini Kapat Eğer Olmassa Mesaj At Detaylı Olarak Bakarım
Seu avatar é muito massa !arkadaşlar dc sunucumda şikayet metin kanalı oluşturcam istediğim şey şu
insanlar oraya şikayetlerini yazsınlar fakat diğer insanlar görmesin
bunu nasıl yapabilirim?