hocam nasıl çalıştığını çözemedim, Türkçe şekilde detaylı bilgilendirme yapabilir misin?Bu haliyle çalışıyor zaten sen ne istiyorsun ki?
Öncelikle sitesinden Python kuracaksın, daha sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazıp enterlayacaksın.hocam nasıl çalıştığını çözemedim, Türkçe şekilde detaylı bilgilendirme yapabilir misin?
pip' is not recognized as an internal or external command,Öncelikle sitesinden Python kuracaksın, daha sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazıp enterlayacaksın.
Bu kurulduktan sonra GitHubdan indirdiğin dosyayı klasöre çıkarıp çalıştıracaksın. Kendisi code.txt isimli bir text dosyası oluşturuyor ve linkleri oraya kaydediyor.
- pip install requests
bu ne link bırakabilir misin
dosyanın oldugu klasöre girip cmd yi oradan açıp tekrar dener misinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Python kurarken Path oluşturmasına izin verdiniz mi? Kurarken tiklenebilir iki seçenek sunar sana, onları tiklemen lazımdı.pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
CMD'ye yapıştırdım ve bu hatayı veriyor?
teşekkürler oldu bakalım ne işe yarıyormuşPython kurarken Path oluşturmasına izin verdiniz mi? Kurarken tiklenebilir iki seçenek sunar sana, onları tiklemen lazımdı.
valla öyle bir şey tam çözemedim zaten site olarak giriyorum hediye var diye sonra diyo zaen almışsın diyor halbuki almadım hiç çözemedim gittine işe yarıyor sınırsız mı nitro veriyor ?
bende yapamadım beni destek kısmına atıyor ordan ötesi yokvalla öyle bir şey tam çözemedim zaten site olarak giriyorum hediye var diye sonra diyo zaen almışsın diyor halbuki almadım hiç çözemedim gitti
dostum bir tane kod verir misin özelden deneme amaçlı? bizde sorun oluyor genel de olmuyor daisterseniz 3k kod var atıyım dc ekleyin yeter
istediğiniz kadar (çok abartı olmasın) hediye olarak vericem satma amaçlı istiyen olursada ....
dc ni bırakır mısın dostumisterseniz 3k kod var atıyım dc ekleyin yeter
istediğiniz kadar (çok abartı olmasın) hediye olarak vericem satma amaçlı istiyen olursada ....
why you go hard take look at this if its help youArkadaşlar pyhton bilgisi olan şu kodları derleyip yardım edebilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 99436
pip install requests
pip install jsons
pip install python-time / pip install TIME-python
pip install random2
pip install strings
evet opera gx şuanda nitro veriyor insanlarda abuselemek için script yapmış ve çalışıyorne işe yarıyor sınırsız mı nitro veriyor ?
pahidat profilimde tepki puanın altında dc simgesine tıklayarak ekleyebilirsindc ni bırakır mısın dostum
tabiki dc pahidat ekle atıyımdostum bir tane kod verir misin özelden deneme amaçlı? bizde sorun oluyor genel de olmuyor da