Teşekkür ederizbence imzandaki gif 10/10
Hocam troll bı gif istemiyorum onu nitronun bitimine yakın yaparızçocuk şube müdürlüğü koy afişe xd
Hocam kim olduğu hakkında gram bilgim yok pek ve afişe koymalik birşey de göremedim teşekkür ederim genede ama yapcak birsey yok 10/1Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkoyabilirsin bro
Dediğin sunucuları biliyorum ama o sunucuları kaybettim linki olan varsa paylaşırsa sevinirim + olarak Pinterest kullanmaktayım zaten ordanda bakıyorum buraya da yazdım ki eğer başka güzel edit falan olan bı banner önerisi güzel olurduDiscordda çeşitli sunucular var bunlardan banner veya pp alıp kullanabilirsin. Yada pinteresten araştırıp daha güzellerini bulabilirsin.
troll sayılmaz havalıııHocam troll bı gif istemiyorum onu nitronun bitimine yakın yaparız
kankacım o zaman guts koyabilirsin berserktenHocam kim olduğu hakkında gram bilgim yok pek ve afişe koymalik birşey de göremedim teşekkür ederim genede ama yapcak birsey yok 10/1
Berserk animeaiyle ilgili çok fazla eedit görmedim gördüklerimde pek afiş olcak şeyler değildi bana göre ama idare ederi hocam 10/6kankacım o zaman guts koyabilirsin berserkten
Attım kanka geri dönüşünü bekliyorumMerhaba dc ork#2841 eklersen ordan atabilirim senin tarzında gifler var kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?