Oyuncu Koltuğu Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
3000-4000 TL
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selamlar yakın zamanda her evde olan dandik sandalyemi kırdım. Bundan dolayı hem ders çalışırken hem de oyun oynarken rahat edebileceğim bir oyuncu koltuğu arıyorum. Bütçem 3000-4000 TL arasıdır. Fakat 4500 TL'ye kadar zorlayabilirsiniz. Şimdiden güzel önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı Ramazanlar.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Xdrive öneririm ben hawk aldım malzeme kalitesi iyi değil. Tek güzel yanı kumaş olduğu için terletmiyor.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kendimde kullanıyorum oldukça rahat ve kullanışlı kolay kolay yıpranmıyor dostum.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Reis Türk markaları alma hepsini denedim direk Msi falan al bütçede sıkıntı yoksa. Eğer o kadar çıkamazsan zio al geç aga xprime/drive girme derim bizim grupta her marka var, hepsinin bi sorunu var. Zio en sorunsuzu Msi da kaliteli ama Zio hem sorunsuz hem rahat bende razer ın eskilerinden var az ömrü kaldı Zio alacağım bende.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Selamlar yakın zamanda her evde olan dandik sandalyemi kırdım. Bundan dolayı hem ders çalışırken hem de oyun oynarken rahat edebileceğim bir oyuncu koltuğu arıyorum. Bütçem 3000-4000 TL arasıdır. Fakat 4500 TL'ye kadar zorlayabilirsiniz. Şimdiden güzel önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı Ramazanlar.
valla piyasa da bildiğim tek marka şuanlık Hawk ve XDrive bakmanı öneririm.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hawk bu işlerde en iyisi diyebilirim gerçekten ben de hawk kullanıyorum gerek rahatlık gerek komfor her şey var kumaş olarak aldım 1.5 senedir kullanıyorum süspansiyonları falan da çok iyi gerçekten fiyatınını hakkını veriyor diyebilirim

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
XDrive öneririm herkes kullanıyor ve şikayetçi olanı duymadım daha önce.

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
x driver al knk baya rahat

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Xprime kulanıyorum bnce gayet rahat ve iyi

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Rampage KL-R53 kullanıyorum, 2500tl fiyat bedeli vardı şu an üstüne 200 eklesen alırsın. Kolay ayarlanabiliyor ve cok rahat.​

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
xDrive önerebilirim gayet rahat

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

hocam bu üsteki koltuüu kullanıyorum tavsiye ederim
telrletmez/kokutmaz/koklatmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Piyasadaki en iyi oyuncu koltuklarındandır çok kaliteli bir bak derim

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hawk piyasaya önder bence hemde kumaş

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu tür koltuklarda dikkat etmeniz gereken taşıdığı kilogram ve kolcakların 3 d ozellığı gıbı
önerim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tabii, memnuniyetle yardımcı olurum!

3000 TL ile 4000 TL arasında bir bütçeyle oyuncu koltuğu satın alabilirsiniz. Öncelikle, kullanımınıza uygun koltuğun ne olduğunu düşünmeniz gerekebilir. Oyun oynarken oturacağınız süre, oturma pozisyonunuz, boyunuz ve kilonuz gibi faktörler de koltuk seçiminde önemli bir rol oynar.

Bu fiyat aralığında, marka ve model çeşitliliği oldukça fazladır. Bazı önerilerim ise şöyle:

1. Secretlab Omega Series: Bu koltuklar oldukça popüler ve oyuncular arasında çok sevilen bir markadır. 3.000-4.000 TL arasında bir fiyat aralığına sahiptir ve çok sayıda renk ve desen seçeneği sunar. Ayrıca, çok rahat ve destekleyici bir yapıya sahiptir.
  2. DXRacer Formula: DXRacer, oyuncu koltuğu pazarında oldukça bilinen bir markadır. Formula serisi, 3.000-4.000 TL aralığında bir fiyat etiketine sahip olabilir ve yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Ayarlanabilir kolları, yastıkları ve sırt desteği sayesinde oyun oynarken rahatlık sağlar.
  3. Cougar Armor S Royal: Cougar Armor S Royal, 3.500-4.000 TL arasında bir fiyata sahip bir başka seçenektir. Bu koltuk, ayarlanabilir kollar, bel ve sırt desteği, ve yastıklı başlık gibi özellikler sunar. Ayrıca, dönebilen ve yatırılabilen bir yapıya sahiptir.
  4. Noblechairs Hero: Noblechairs, kaliteli koltuklarıyla bilinir ve Hero modeli de bu şirketin bir diğer popüler seçeneğidir. Bu koltuk, sırt ve bel desteği, ayarlanabilir kollar ve yastıklı başlık gibi özellikler sunar. Fiyatı 3.500-4.000 TL arasındadır.
Yukarıdaki seçeneklerden birini seçerek, oyun oynarken rahat ve destekleyici bir koltukta oturabilirsiniz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
  • Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu.
  • Xdrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu.
  • Calitte Samurai SS Profesyonel Oyuncu Koltuğu.
  • Hawk Gaming Chair Future Coal Oyuncu Koltuğu.
  • Xdrive Fırtına Masajlı Ayak Uzatmalı Profesyonel Oyuncu Koltuğu.
  • Dxracer Craft Pro Oyuncu Koltuğu.
bunlara bakabilirsin kral xdrive öneririm

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

4.300 TL Ayakliği vs. iyi bence tr şartlarina gore alinabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...