Süper Üye
rica ederim.Teşekkürler bilgiler için.
dostum verdiğin linke tıkladım ama ödüller nitro üyeliği vs ile ilişkin bir yazı okuyamadım acaba böyle bir şey varda linki mi yanlış verdin ?Discord şuanda etkinlik düzenliyor ve bu etkinlik 13 aralıga kadar sürecek çeşitli ödüller ifadeler haraketli emojiler ve discord nitro üyeligi ve daha fazlası.
Buradan detaylara ulaşabilirsiniz :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 70489
yanlış linki vermişim pardon burdaki linkten görebilirsindostum verdiğin linke tıkladım ama ödüller nitro üyeliği vs ile ilişkin bir yazı okuyamadım acaba böyle bir şey varda linki mi yanlış verdin ?
Baktım ama katılan herkese değil sanırım şansa veriyorlar nitroyuyanlış linki vermişim pardon burdaki linkten görebilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
geçen yılbaşındada aynı etkinlik yapıldı linke baktıgın zaman en altta ayın 13 ünde herkese verilecek bir ödül var büyük ihtimalle discord nitro.Baktım ama katılan herkese değil sanırım şansa veriyorlar nitroyu
Dikkatimi çekmemiş pardon umarım nitrodurgeçen yılbaşındada aynı etkinlik yapıldı linke baktıgın zaman en altta ayın 13 ünde herkese verilecek bir ödül var büyük ihtimalle discord nitro.
dedigim gibi büyük ihtimalle nitro verirler , rica ederim bu arada iyi forumlar.Dikkatimi çekmemiş pardon umarım nitrodurİfade verirseler büyük ayıp Konu ve bilgi için teşekkür ederim.
rica ederim.teşekkürler lazımdı bir nitro zaten
evet girişlerde biraz sorun oluyor.discord sunucusu full çekiyor
rastgele ödüller dagıtacak sunculardekilere son gün ise herkese bir ödül verecek büyük ihtimal nitro verecek.bilgilendirme için teşekkürler
Post automatically merged:
nasıl bi etkinlik olduğunı anlayamadım
ödüller dagıtlmasını bekleyecegiz sadece ayın 13'ündekilere yani herkese verilecek ödül oburaya katıldım ama yeterlimi dostum içerde pek bi durum anlayamadım dc içinden bi etkinlk katılcakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?