Discord Sunucumdaki kendi yüklediğim emojileri toplu olarak nasıl indirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sunucuma bir ara 50 tane kadar emoji yükledim aynılarını bulamıyorum. Discord üzerinden veyahut başka şekilde indirilebilir mi? Toplu indirmem lazım tek tek indirebiliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
nitroyla oluyo diye biliyom

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sunucuya owo botu ekleyin ve owo bota yönetici yetkisi verin.
Ardından bir kanala "owo emoji (almak istediğiniz emoji)" yazarak alabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sunucuya owo botu ekleyin ve owo bota yönetici yetkisi verin.
Ardından bir kanala "owo emoji (almak istediğiniz emoji)" yazarak alabilirsiniz.
Sorun şurada tek tek emojileri çıkarabiliyorum, 50 tane falan ama bu bir kaç sunucuda var. yani toplamda 250'yi geçiyor o şekil belirteyim. Bunları owo bot tek tek veriyordur.

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sorun şurada tek tek emojileri çıkarabiliyorum, 50 tane falan ama bu bir kaç sunucuda var. yani toplamda 250'yi geçiyor o şekil belirteyim. Bunları owo bot tek tek veriyordur.
Owo bot tek tek veriyorum benim bildiğim bu kadar.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hepsini birden alamiyorsun diye biliyorum Tek tek sunucudan çeke biliyorsun emojileri zamanını harciyor biraz

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hepsini birden alamiyorsun diye biliyorum Tek tek sunucudan çeke biliyorsun emojileri zamanını harciyor biraz
O zaman yapacak bir şey yok elle indiriyorum. Better Discord'da baktım ama orda da plugin yok. Kimsenin ihtiyacı olmamış sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
50 Tane az be kanka ben hemen hızlı indiririm sunucunu at bana yardım ediyim
Geç gördüm kimse nitroda var demekten başka bir şey demediği için konuya bakmayı bırakmıştım. 9 tane sunucudaki toplam 3500 kadar(bazıları odalarda kullanılmış) emoji indirdim. sınıra kadarda tek bir sunucuya yükledim. Yine de teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...