Sorun şurada tek tek emojileri çıkarabiliyorum, 50 tane falan ama bu bir kaç sunucuda var. yani toplamda 250'yi geçiyor o şekil belirteyim. Bunları owo bot tek tek veriyordur.Sunucuya owo botu ekleyin ve owo bota yönetici yetkisi verin.
Ardından bir kanala "owo emoji (almak istediğiniz emoji)" yazarak alabilirsiniz.
Owo bot tek tek veriyorum benim bildiğim bu kadar.Sorun şurada tek tek emojileri çıkarabiliyorum, 50 tane falan ama bu bir kaç sunucuda var. yani toplamda 250'yi geçiyor o şekil belirteyim. Bunları owo bot tek tek veriyordur.
Nitrom zaten var ama nereden oluyor butonu mu var bilmiyorumdiscord nitro satın aldıktan sonra yapabilirsin kral
O zaman yapacak bir şey yok elle indiriyorum. Better Discord'da baktım ama orda da plugin yok. Kimsenin ihtiyacı olmamış sanırım.Hepsini birden alamiyorsun diye biliyorum Tek tek sunucudan çeke biliyorsun emojileri zamanını harciyor biraz
50 Tane az be kanka ben hemen hızlı indiririm sunucunu at banaO zaman yapacak bir şey yok elle indiriyorum. Better Discord'da baktım ama orda da plugin yok. Kimsenin ihtiyacı olmamış sanırım.
Geç gördüm kimse nitroda var demekten başka bir şey demediği için konuya bakmayı bırakmıştım. 9 tane sunucudaki toplam 3500 kadar(bazıları odalarda kullanılmış) emoji indirdim. sınıra kadarda tek bir sunucuya yükledim. Yine de teşekkürler.50 Tane az be kanka ben hemen hızlı indiririm sunucunu at banayardım ediyim