Uzman Üye
işte yapmasını bılmıyorum. nasıl kullanılır bot komutları vs hıcbır şey bılmıyorumKişi tıklar ticket a sen yanıtlarsın istersen konu kitler gibi kitliyorsun sana tavsiyem bir bot oluşturup discord geliştirici rozetini de alman. Discord 36 saatte veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
youtube da yapabildiğin herşeyi ypaabilen botlar falan var help komutları flan yazıp kullanabilirsinDostlar merhaba, kendime ait bir Discord sunucusu kurmak istiyorum. Şablonum hazır fakat botları kullanmayı bilmediğim için hiçbir şey yapamıyorum. Örneğin ticket botu ekledim fakat nasıl çalıştığını bilmiyorum. Server status botu ekledim, nasıl çalıştığını bilmiyorum. Aranızda bunlardan anlayıp yardımcı olmak isteyen var mı? Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Şablonun hazırsa şablonda token diye bir kısım olması lazım oraya kendi discord developer portal üzerinden oluşturduğun botun tokenini girersen bot aktif olucaktır.Dostlar merhaba, kendime ait bir Discord sunucusu kurmak istiyorum. Şablonum hazır fakat botları kullanmayı bilmediğim için hiçbir şey yapamıyorum. Örneğin ticket botu ekledim fakat nasıl çalıştığını bilmiyorum. Server status botu ekledim, nasıl çalıştığını bilmiyorum. Aranızda bunlardan anlayıp yardımcı olmak isteyen var mı? Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?