const Discord = require('discord.js');
const ayarlar = require('../ayarlar.json');
var prefix = ayarlar.prefix;
exports.run = (client, message, params) => {
const embedyardim = new Discord.RichEmbed()
.setTitle("Komutlar")
.setDescription('')
.setColor(0x00ffff)
.addField("**Eğlence ve Kullanıcı Komutları:**", `!banned = Dene ve Gör! \!avatarım = Avatarınınızı Gösterir. \!herkesebendençay = Herkese Çay Alırsınız. \!koş = Koşarsınız.\!çayiç = Çay İçersiniz. \!çekiç = İstediğiniz Kişiye Çekiç Atarsınız. \!çayaşekerat = Çaya Şeker Atarsınız. \!yumruh-at = Yumruk Atarsınız. \!yaz = Bota İstediğiniz Şeyi Yazdırırsınız. \!sunucuresmi = BOT Sunucunun Resmini Atar. \!sunucubilgi = BOT Sunucu Hakkında Bilgi Verir. \!kullanıcıbilgim = Sizin Hakkınızda Bilgi Verir. `)
.addField("**Yetkilisi Komutlar**", `!!ban = İstediğiniz Kişiyi Sunucudan Banlar. \!kick = İstediğiniz Kişiyi Sunucudan Atar. \!unban = İstediğiniz Kişinin Yasağını Açar. \!sustur = İstediğiniz Kişiyi Susturur. \!oylama = Oylama Açar. \!duyuru = Güzel Bir Duyuru Görünümü Sağlar.`)
.addField("**Ana Komutlar**", "!yardım = BOT Komutlarını Atar. \!bilgi = BOT Kendisi Hakkında Bilgi Verir. \!!ping = BOT Gecikme Süresini Söyler. \!!davet = BOT Davet Linkini Atar. \!istatistik = BOT İstatistiklerini Atar.")
.addField("**Yapımcı**", " **KEYTR#5054** ")
.setFooter('**--------------------------**')
if (!params[0]) {
const commandNames = Array.from(client.commands.keys());
const longest = commandNames.reduce((long, str) => Math.max(long, str.length), 0);
message.channel.send(embedyardim);
} else {
let command = params[0];
if (client.commands.has(command)) {
command = client.commands.get(command);
message.author.send('asciidoc', `= ${command.help.name} = \n${command.help.description}\nDoğru kullanım: ` + prefix + `${command.help.usage}`);
}
}
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['h', 'halp', 'help', 'y'],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'yardım',
description: 'Tüm komutları gösterir.',