- Yasaklandı
const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
Uzun zamandir konu açmadim sebebi bilgisayar çıkan sıkıntı bunun için kusura bakmayin.
Gelelim konumuza discord bot kodlamadan modül tanıtmak istiyorum yardım.js biraz özelik eklendi birşeyler ortaya çıktı son hali bu
Öncelikle bir metin belgesi açiyoruz ve açiyoruz onu sonra farklı kaydet diyoruz sağ tarafta tüm dosyalar seçip ismini yardım.js yapalım sonra kodumuzu yapiştiralim
JavaScript:
const Discord = require('discord.js');
const ayarlar = require('../ayarlar.json');
var prefix = ayarlar.prefix;
exports.run = (client, message, params) => {
const embedyardim = new Discord.RichEmbed()
.setTitle("Komutlar")
.setDescription('')
.setColor(0x00ffff)
.addField("**Eğlence ve Kullanıcı Komutları:**", `!banned = Dene ve Gör! \!avatarım = Avatarınınızı Gösterir. \!herkesebendençay = Herkese Çay Alırsınız. \!koş = Koşarsınız.\!çayiç = Çay İçersiniz. \!çekiç = İstediğiniz Kişiye Çekiç Atarsınız. \!çayaşekerat = Çaya Şeker Atarsınız. \!yumruh-at = Yumruk Atarsınız. \!yaz = Bota İstediğiniz Şeyi Yazdırırsınız. \!sunucuresmi = BOT Sunucunun Resmini Atar. \!sunucubilgi = BOT Sunucu Hakkında Bilgi Verir. \!kullanıcıbilgim = Sizin Hakkınızda Bilgi Verir. `)
.addField("**Yetkilisi Komutlar**", `!!ban = İstediğiniz Kişiyi Sunucudan Banlar. \!kick = İstediğiniz Kişiyi Sunucudan Atar. \!unban = İstediğiniz Kişinin Yasağını Açar. \!sustur = İstediğiniz Kişiyi Susturur. \!oylama = Oylama Açar. \!duyuru = Güzel Bir Duyuru Görünümü Sağlar.`)
.addField("**Ana Komutlar**", "!yardım = BOT Komutlarını Atar. \!bilgi = BOT Kendisi Hakkında Bilgi Verir. \!!ping = BOT Gecikme Süresini Söyler. \!!davet = BOT Davet Linkini Atar. \!istatistik = BOT İstatistiklerini Atar.")
.addField("**Yapımcı**", " **KEYTR#5054** ")
.setFooter('**--------------------------**')
if (!params[0]) {
const commandNames = Array.from(client.commands.keys());
const longest = commandNames.reduce((long, str) => Math.max(long, str.length), 0);
message.channel.send(embedyardim);
} else {
let command = params[0];
if (client.commands.has(command)) {
command = client.commands.get(command);
message.author.send('asciidoc', `= ${command.help.name} = \n${command.help.description}\nDoğru kullanım: ` + prefix + `${command.help.usage}`);
}
}
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['h', 'halp', 'help', 'y'],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'yardım',
description: 'Tüm komutları gösterir.',