Bu sebeptenmiş. Genel olarak 720p yayın için 5mbps, 1080p için ise 8mbps upload önerilir. Bu sebepten donuyor.Ekli dosyayı görüntüle 97871
türktelekomun hız testinden yaptım
upload hızın yeterli gelmiyor olabilir
1440 + 30 fps yapabilirsin yada
kaynak + 60 fps gibi
denedim hepsini 15fpsde 30fpsde 60fpsde hepsinde aynı donuyorkaliteyi düşürüp açmayı denermisin veya yayın kısmından Screen1 i seçip çünkü discordun bu konuda bi sorunu var bende yaşıyorum ve yayını direk ekrana vererek daha az kasmasını sağlayabiliyorum
vencord evet yayın için yükledim normaldede vencorddada aynı kasıyor720ye 60 yap ideal ve galiba vencord kullanıyosun nitron olmasa nitro al yazmaz vencord pluginiyle nitro özelliklerini açsan bile yayın kalitesi artmaz
upload ss olarak atarmisindenedim hepsini 15fpsde 30fpsde 60fpsde hepsinde aynı donuyor
upload ss olarak atarmisin
bayaaa kotü kanka 3.4Ekli dosyayı görüntüle 97871
Bu sebeptenmiş. Genel olarak 720p yayın için 5mbps, 1080p için ise 8mbps upload önerilir. Bu sebepten donuyor.Ekli dosyayı görüntüle 97871
evet katiliyordumBu sebeptenmiş. Genel olarak 720p yayın için 5mbps, 1080p için ise 8mbps upload önerilir. Bu sebepten donuyor.
bayaaa kotü kanka 3.4
Bu sebeptenmiş. Genel olarak 720p yayın için 5mbps, 1080p için ise 8mbps upload önerilir. Bu sebepten donuyor.
teşekkür ederim yardımlarınız için, internet hızı yükseltmek için bi öneriniz var mıevet katiliyordum
fiber alt yapin varsa fiber alt yapi taktirteşekkür ederim yardımlarınız için, internet hızı yükseltmek için bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?