Çözüldü Discord'a giriş yapılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bugün hesaba girerken hata verdi, ilk başta global çökme zannettim ama sorun hâlâ aynı. Başkalarında bir sorun var mı yoksa sadece benimle alakalı mı?

resim_2023-09-29_155237180.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sorun global, bugün herkes aynı sorunu yaşadı. Discord'a tarayıcı üzerinden mi yoksa Discord'un uygulamasından mı giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Discord'a tarayıcı üstünden giriyorum, hiçbir sorun yok da Discord'a uygulamasından girmeye çalışanlar, bugün bu hata ile karşılaşmış. Discord'a tarayıcı üstünden girmeyi deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sorun global, bugün herkes aynı sorunu yaşadı. Discord'a tarayıcı üzerinden mi yoksa Discord'un uygulamasından mı giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Discord'a tarayıcı üstünden giriyorum, hiçbir sorun yok da Discord'a uygulamasından girmeye çalışanlar, bugün bu hata ile karşılaşmış. Discord'a tarayıcı üstünden girmeyi deneyebilirsiniz.
tarayıcımdan girmeye calıstıgımda da ekledigim gorsel çıkıyor aynı şekilde ve mobilde de aynı şekilde hesabımdan cıkıs yapılmıs ve banlanmıs durumda

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sorununuzu bilemiyorum da tarayıcıdan giriş yapmaya çalıştığımda girebiliyorum. Şu anlık bende bir sorun gözükmüyor.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim, ihlal sonucunda kapanan sunucuda, sunucu yöneticisi kim ise onun hesabı kapatılıyor. Sunucuyu kim kurduysa onun hesabının kapanması lazım, moderatörlerin hesaplarının kapanmaması gerekiyor diye biliyorum. @kaanbby bu konu hakkında bilgin var mı?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Benim bildiğim, ihlal sonucunda kapanan sunucuda, sunucu yöneticisi kim ise onun hesabı kapatılıyor. Sunucuyu kim kurduysa onun hesabının kapanması lazım, moderatörlerin hesaplarının kapanmaması gerekiyor diye biliyorum. @kaanbby bu konu hakkında bilgin var mı?
Ben de sahip olduğu rolde"yönetici" izni olan herkesin ban yediği şeklinde biliyorum. Ancak arkadaşın olayı muhtemelen tesadüf, discordun sunucuları bugün patates oldu ve aynı gün tesadüfen sunucu kapandı sanırsam.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ben de sahip olduğu rolde"yönetici" izni olan herkesin ban yediği şeklinde biliyorum. Ancak arkadaşın olayı muhtemelen tesadüf, discordun sunucuları bugün patates oldu ve aynı gün tesadüfen sunucu kapandı sanırsam.
yapıcak bi şey yok 28klık sunucu gitti yeni hesaptan devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...