Üye
Bir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Video ismini söyler misiniz veya link atmak yasak değilse linkte atabilirsinizyoutubede bununla alakalı bir çok video var
Sanırsam yanlış anladınız siteden bir ürün satın aldığında discord hesabına erişime izin vericek site üzerinden ve aldığı ürünün süresi bitene kadar rol vericek sonrada geri alıcak böyle birşeyi yapmaya mee6 yetmez sanırsam ya da öyle bir özelliği varsa bilmiyorummee6 bot ile yapabılırsın TR
link atmak yasak diye biliyorum o yüzden atmadım ancak ''OTO ROL VERME Discord (2022 Yeni) Dyno Bot - Discord Bot'' adlı videoda 3 dakikada anlatmış eleman arkadaşlarla kendi sunucumuzda böyle yapmıştıkVideo ismini söyler misiniz veya link atmak yasak değilse linkte atabilirsiniz
Bir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
botlar ile yapabilirsin otomatik ticket veya satış takip botları oluyor.Bir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bu botları nereden satın alabilirim bir yer biliyor musunuz?botlar ile yapabilirsin otomatik ticket veya satış takip botları oluyor.
Dishook ile yapabilirsin. Youtube da videoları mevcut.Bir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
marpel diye bi bot var onu ekle onla yapBir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bizim sunucuda morpel var işe yarıyor biraz araştırmayla kolayca halledilirBir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?