Discord sunucunu degiştirmeyi denermisin olmadı appdata olmak üzeri dc ni tamamen kaldır tekrar kur gene olmassa internet sağlayıcınla iletişime geç büyğk igtimak netinle alakalı sıkıntı çıkmıştır
Bende bu olay oldu sorunu şöyle çözdüm mesela assetto corsa , arma 3 , squad gibi oyunlar steam bağlı olanlarda server liste girdiğinde hepsini yüklemeye çalışıyor sanki kendine dos atıyor gibi oluyor hiç bir siteye giremiyordum discord gidiyordu 5000 ping felan sonra steam ayarlarda oyun içi sunucu tarayıcısı ping/dakika ayarını 500'e getirdim sorunum düzeldi
kanka sadece sıkıntı olsa discord sil yükle dicektim ancak galiba senin pc dede sıkıntı var, ilk olarak bilgisayara format at discordu en baştan yükle , mümkünse internete kimler bağlı bak indirme yapıyorlarmı falan ve internetin ne kadar iyi bi onu kontrol et, internetimde sıkıntı olamaz diyorsan sadece format atma ile sorunun çözülebilir
sunucu değiştirmeyi dene wifi ile bağlanıyorsan kablolu bağlantıya geç bunlardan hiçbiri olmazsa internet sağlayıcının müşteri hizmetlerini arayıp sorununu bildir