linklere tıklamadım da reis ne olur olmaz diye bi tek discortta kendi kendine paylaşım millete mesaj atıyoVüris girmiş Malware bi temizlik yap temlp temizle discord gelen sohbet mesajları sakın linklere basma eğer basarsan otomatik seni direk sisteme alıyolar discord otomatik herkese mesaj atıyo senden habersiz daha önce bilmediğin winrar dosyalar açdıysan vüris keylog trojen yemişsindir
şimdi şifreyi deiştirdim virüs taramasınıda yapıyor ins. düzelirDiscord şifreni değiştir. Sorun çözülecektir.
Bilgisayarında da senin yapmadığın işlemler oluyorsa virüs programı ile tarat, üstteki arkadaşın dediği gibi Malwarebytes kullanabilirsin ama öyle bir durum yoksa sorun Discord hesabındadır.
Tamamdır bitince haberdar edin, ters bir durum olursa yardımcı olalım.şimdi şifreyi deiştirdim virüs taramasınıda yapıyor ins. düzelir
reis bi pubg bi discord bi logitech var onun harici winrar felanToken sıfırlamak için şifre değiştir, Ayarlardan absürt görünen yetkili uygulamaları kaldır. Malwarebytes ile tarama yap, sorun çözülecektir.
ekran görüntüsü atar mısınreis bi pubg bi discord bi logitech var onun harici winrar felan