Onaylı Üye
ÜzgünBirey' Alıntı:Bu antivirüs programı çalışmıyor!
Youtube'da izlediğin fake antivirüs programını sunmuşsun.Bilgisayar'da öyle dosyalar bile yok!
burhan5734' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:Bu antivirüs programı çalışmıyor!
Youtube'da izlediğin fake antivirüs programını sunmuşsun.Bilgisayar'da öyle dosyalar bile yok!
kurulum değil youtubedende almadım 2.buçuk saat kafayı yordum visual basic de
ÜzgünBirey' Alıntı:burhan5734' Alıntı:kurulum değil youtubedende almadım 2.buçuk saat kafayı yordum visual basic de
Sus!
Bilgisayar'da öyle dosyalar bile yok.
C:\!update.exe
Yukarıdaki dosyanın oluşması imkansız.Ayrıca biliyorum bir ara bende aramıştım ben kendi antivirüs programımı yaptım ve böyle değil tüm diski tarıyor.Sende youtube'da ki fake anti virüs programını gerçek sanmışsın ama öyle değil![]()
burhan5734' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:Sus!
Bilgisayar'da öyle dosyalar bile yok.
C:\!update.exe
Yukarıdaki dosyanın oluşması imkansız.Ayrıca biliyorum bir ara bende aramıştım ben kendi antivirüs programımı yaptım ve böyle değil tüm diski tarıyor.Sende youtube'da ki fake anti virüs programını gerçek sanmışsın ama öyle değil![]()
onları salladım diğerlerini sallamadım ama iki saat yazı yazması zor oldu elim ağrıdı şuan metin2 bile oynayamıyorum![]()
ÜzgünBirey' Alıntı:burhan5734' Alıntı:onları salladım diğerlerini sallamadım ama iki saat yazı yazması zor oldu elim ağrıdı şuan metin2 bile oynayamıyorum![]()
bak şimdi sana tw atacam ömden gerçek anti virüs programı nasıl olur bak senini fake
ÜzgünBirey' Alıntı:burhan5734' Alıntı:onları salladım diğerlerini sallamadım ama iki saat yazı yazması zor oldu elim ağrıdı şuan metin2 bile oynayamıyorum![]()
bak şimdi sana tw atacam ömden gerçek anti virüs programı nasıl olur bak senini fake
teamviewer nasıl yok ? skype varmı bak sana gerçek vb anti virüs gösteriyim seninki fake kodlar bile fake virüslist diye fake programlar yazılmış .burhan5734' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:bak şimdi sana tw atacam ömden gerçek anti virüs programı nasıl olur bak senini fake
ok
ÜzgünBirey' Alıntı:bak şimdi sana tw atacam ömden gerçek anti virüs programı nasıl olur bak senini fake
tw yokta ts3 var
bilader kodlar nedir 2 dk ya düzeltirim programı sıkıntı çıkmaz inşallah bu arada değişik formlar nasıl yapılıyor onu bilmiyorumÜzgünBirey' Alıntı:öm atıyom beni anti virüsü bak.
DelPhoİ' Alıntı:hiçbir program kb olmaz mb olur rat atıyor aklın sıra ban is coming .exe #report
[font=arial, sans-serif]are you crazy[/FONT]DelPhoİ' Alıntı:hiçbir program kb olmaz mb olur rat atıyor aklın sıra ban is coming .exe #report