Dısk BOOT Faılure Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dün Theapa*he Adlı bir siteye girdim Csgo Rank Hilesi için Neyse İşte İndirdim Açtım Ve Bana Memoryhackers Detected Sistem Kapanıyor Dedi ve Bilgisayarımı kapattı yeniden Açmaya çalışınca
1530313943165730722049.jpg
Format Atmak İstemiyorum içinde Önemli Dosyalar var Alternatif Veya Çözüm yolu yokmu ? NOT:HardDiskin Kablolarını Çıkarıp taktım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Düşüncem Şöyle O Sitenin Loaderinde Bir çeşit Virüs,Trojen Vardı Ve farklı Loaderleri algılayınca virüs gibi çalışıyordu ve ben O sitenin Loaderini açınca Windows Dosyasından Önemli birşey sildi ve Bilgisayarımın sistemi Bozuldu Ve bunun için Yeni Windows Kurmam gerekiyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Nikom ben Ensarı Vs Tanımıorum Kardeşim Csgo Rank Hilesi Arayı Denerken oldu. O Hileyi açmadan önce 2 3 Tane daha hile denemiştim kardeş.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Nikom ben Ensarı Vs Tanımıorum Kardeşim Csgo Rank Hilesi Arayı Denerken oldu. O Hileyi açmadan önce 2 3 Tane daha hile denemiştim kardeş.

Madem tanımıyorsun sana bir soru sorayım bu memoryhackers loaderi o girdiğin siteyi engelliyor engelliyken nasıl girebiliyorsun ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şu Şekilde Açıklayayım Dün O siteye girerken DNS Hatası Veriyordu PC Deyken ve ben bunun bilgisayarımdan kaynaklı olduğunu düşündüm Telefondan indirip Bilgisayara attım.

Ekli dosyalar

• IMG_20180630_022639.png
    IMG_20180630_022639.png
    85.5 KB · Görüntüleme: 54
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Madem tanımıyorsun sana bir soru sorayım bu memoryhackers loaderi o girdiğin siteyi engelliyor engelliyken nasıl girebiliyorsun ?
Hosts dosyasını değiştirerek bende öyle yapıp giriyordum lakin indirmiştim hilelerini Allah'tan açmadım çünkü ben bunun önceden hilesini indirmiştim PC'min anasını ağlattı ve format attım dedim indireyim indirdim açıcaktım güvenemedim açmadım hislerim <3 :D.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ol

MBR Nedir Aydınlatırmısın ?
MBR, Master Boot Record ifadesinin baş harferini temsil eder. Master Boot recordözel açılış sektör türüdür. Bilindiği üzere Windows gibi işletim sistemleri kurulmadan önce disk bölümlere (Partition) ayrılır. Bölümleme işleminde disk sektör denen parçalara ayrılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...