Dısk BOOT Faılure Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dün Theapa*he Adlı bir siteye girdim Csgo Rank Hilesi için Neyse İşte İndirdim Açtım Ve Bana Memoryhackers Detected Sistem Kapanıyor Dedi ve Bilgisayarımı kapattı yeniden Açmaya çalışınca
1530313943165730722049.jpg
Format Atmak İstemiyorum içinde Önemli Dosyalar var Alternatif Veya Çözüm yolu yokmu ? NOT:HardDiskin Kablolarını Çıkarıp taktım.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hayırlı işler hdd değişmen gerekecek benim pcim de bozulmuştu ama hileden değil. aynısı olmuştu.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Gin Windows Versiyonunun ISO'sunu bir usb ye yükle. Sonrasında Bilgisayarı usb den aç ama windowsu yükle değil de tamir et / düzelt gibi bir seçenek olması lazım. O MBR Tamir ediyor...

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hayırlı işler hdd değişmen gerekecek benim pcim de bozulmuştu ama hileden değil. aynısı olmuştu.

Kardeşim bilip bilmeden boş konuşmayın Allah için adam düşman sitenin loaderini indirmiş ve açmış o karaktersiz de loadere bir kod eklemiş MemoryHackers loaderini algıladığı an bilgisayarı çökmüş

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Gin Windows Versiyonunun ISO'sunu bir usb ye yükle. Sonrasında Bilgisayarı usb den aç ama windowsu yükle değil de tamir et / düzelt gibi bir seçenek olması lazım. O MBR Tamir ediyor...

umarım akıllanırsında başka sitelerdenn indirme yaparken 10000 kez düşünürsün :ensarcry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...