disk kullanımı %100 hatası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
pc win10 veya win 8 ise bu sorun çok normal.benimde aynı oluyordu.açık olan herşeyi kapat.mesela search kısmını kapat mağaza uygulamalarını kapat vb..

win7 geçtim şuan çok rahatım lol 70 alıyordum en düşükte sonradan 50 iniodu şimdi 100 altı inmiyor 150 lere bile çıkıyor

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar Herhangi bir oyun açınca disk %100 oluyor fps düşüyor biraz araştırma yaptım her tekniği uyguladım hiçbir çözüme varamadım bir bilginiz var ise benimle paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
bunun bir kaç sebebi vardır bunlardan biri harddiskinizde yer alan ve oyunun kurulu olduğu sürücü c veya d sürücüsü doludur. eğer dolu değilse hard diskinizde bad sector oluşmuştur. öncelikle harddiskinizde yeterli kadar yer varsa oyunun kurulu olduğu dosyayı başka bir sürücüye taşıyıp oyunu oradan çalıştırın. yine aynı sorunu yaşarsanız format atmayı deneyin. yine düzelmezise harddiski değiştirin. harddisk tavsiyem okuma ve yazma hızı yüksek bir ssd harddisk almanızdır.

Üye
6 HİZMET YILI
Günümüzdeki ssd siz pc lerin sorunu bu olsa gerek dostum ssd alırsan çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar Herhangi bir oyun açınca disk %100 oluyor fps düşüyor biraz araştırma yaptım her tekniği uyguladım hiçbir çözüme varamadım bir bilginiz var ise benimle paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
2.el ssd al 120 gb lık 100 liraya bulursun. Windows 10 ssd ye yükle

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun CPU kullanımında vardı işlemci değiştirdim parçaların birbirine uyumlu olması gerekiyo biri düşük biri yüksek olunca patlıyo bi yerden

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kingston 240 gb ssd kullanıyorum önerimdir yıllardır bu teknolojinin çıkmasını bekliyormuşum sanki aşırı hızlı ve gerçekten gerekli bir parça

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okuma yazma hızı ve diskin doluluğu etkiler.
Windows'u SSD ye kurup devam edebilirsiniz..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tak bi ssd kurtur harbiden hdd ler sıkıntı onlarısistem değlde depolama olarak kullan

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aklıma ilk virüs geliyor. Sağlam bi tarama yaptır önce, çözülmez ise terkardan bakarız.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede var ama her yolu denememe rağmen çözemedim.

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
büyük ihtimalle virüs yedin dostum pcni bir formatlamanı öneririm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hata değil diye biliyorum bitane uygulama var pcde yüklü olmasa bile görev yöneticisinde gösterityor kendini çok fazla kullanıyor üstelik bulabilirsem yazıcam buraya adını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...