arkadaşlar Herhangi bir oyun açınca disk %100 oluyor fps düşüyor biraz araştırma yaptım her tekniği uyguladım hiçbir çözüme varamadım bir bilginiz var ise benimle paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
bunun bir kaç sebebi vardır bunlardan biri harddiskinizde yer alan ve oyunun kurulu olduğu sürücü c veya d sürücüsü doludur. eğer dolu değilse hard diskinizde bad sector oluşmuştur. öncelikle harddiskinizde yeterli kadar yer varsa oyunun kurulu olduğu dosyayı başka bir sürücüye taşıyıp oyunu oradan çalıştırın. yine aynı sorunu yaşarsanız format atmayı deneyin. yine düzelmezise harddiski değiştirin. harddisk tavsiyem okuma ve yazma hızı yüksek bir ssd harddisk almanızdır.
arkadaşlar Herhangi bir oyun açınca disk %100 oluyor fps düşüyor biraz araştırma yaptım her tekniği uyguladım hiçbir çözüme varamadım bir bilginiz var ise benimle paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
Bendede aynı sorun CPU kullanımında vardı işlemci değiştirdim parçaların birbirine uyumlu olması gerekiyo biri düşük biri yüksek olunca patlıyo bi yerden
hata değil diye biliyorum bitane uygulama var pcde yüklü olmasa bile görev yöneticisinde gösterityor kendini çok fazla kullanıyor üstelik bulabilirsem yazıcam buraya adını