Tavsiyeniz İçin teşekkür ederim araştırmaya başlayıp izleyeceğimPrison Break'i 4 kere sıfırdan başlayıp bitirdim şiddetle öneriyorum.
Bu tarz dizileri seviyorsan;Daha önce lost sherlock holmes izledim bunlar dışında önerilerinizi bekliyorum
İmdb puanına takılan biri değilim bu önerin için teşekkür ederim bakacağımescape from cannibal imdb sinin düşük olduğuna bakma izledim harika film öneririm![]()
herzaman burdayızİmdb puanına takılan biri değilim bu önerin için teşekkür ederim bakacağım
Mementoyu daha önce izlemiştim yine de önerin için teşekkür ediyorum"Memento" izlemeni tavsiye ederim sarıyo![]()
bende öneririm onubreaking bad öneririm göz kapayıp açıncaya kadar bitirmiştim
bende öneririm onu
ben mi?ne tarz seviyorsun ona göre önereyim sana
Breaking bad 3 kere bitirdim t-shirtide vardı yine de önerin için teşekkürlerbreaking bad öneririm göz kapayıp açıncaya kadar bitirmiştim
Superb Movie doesn't need the hero is robot downy jr.I've watched lost sherlock holmes before, I'm waiting for your suggestions other than these
La casa de papel gibi diziler veya film olarak esaretin bedeli var o tür dizi ve filmler hoşuma gidiyor ve keyifle seyrediyorum how ı met your mother gibine tarz seviyorsun ona göre önereyim sana
Breaking bad 3 kere bitirdim t-shirtide vardı yine de önerin için teşekkürler
dediklerini kayıt ettim hepsine tek tek bakıp araştıracağım hoşuna gideni seyredeceğim güzel yorumun için teşekkürlerBu tarz dizileri seviyorsan;
In to the night
Limitless
Film olarak
Who am ı
İnsidious
Truth Or Dare
izleyebilirsin
La casa de papel gibi diziler veya film olarak esaretin bedeli var o tür dizi ve filmler hoşuma gidiyor ve keyifle seyrediyorum how ı met your mother gibi