Uzman Üye
köstebek izle güzel filmhocam sen bana breaking bad tarzı film önerir misin
walking dead sherlock tarzı gibi değil ama bi baksa iyi olurthe walking dead izleyebilirsin sezon 6ya kadar çok hızlı izledim artık sevdiğim karakterleri kaybetmeye başlayınca bıraktım bir daha başlayacağım ama üşeniyorum yeni dizilere geçmek istiyorum
Rica ederim ne demekdediklerini kayıt ettim hepsine tek tek bakıp araştıracağım hoşuna gideni seyredeceğim güzel yorumun için teşekkürler
bu arada söylemeyi unuttum rick and mortyde izleyebilrisinköstebek izle güzel film
Post automatically merged:
walking dead sherlock tarzı gibi değil ama bi baksa iyi olur
Better Call Saulhocam sen bana breaking bad tarzı film önerir misin
evet netflix de var ben izledim yetişkin çizgi filmi izleyebilirsin onubu arada söylemeyi unuttum rick and mortyde izleyebilrisin
evet netflix de var ben izledim yetişkin çizgi filmi izleyebilirsin onu
Bitirdim Rick and morty cok keyifliydi su gibi geçti 4 sezon önerin için saol yine debu arada söylemeyi unuttum rick and mortyde izleyebilrisin
izlemedim ama adı tanıdık geliyor önerirmisin?bojack horsman izledin mi o tarz çizgifilm o da
izlemedim ama adı tanıdık geliyor önerirmisin?
ben izlemedim ama bakacağım şimdi araştıracağım dediğini göz önünde bulunsunbojack horsman izledin mi o tarz çizgifilm o da
izlemedim ama adı tanıdık geliyor önerirmisin?
ilk dakikalarını izledim güzele benziyor çoğu kişinin sevdiği belli çok sezonu varbende başlayacağım bu zamana kadar olumlu duydum sana da soracaktım güzel mi diye
walking dead 2 sezon izleyip bıraktım nedense herkesi sarıyor acayip şekilde ve çok sevilen bir dizi ama ben o ruhu enerjiyi alamadım nedense ama tekrar başlamayı düşünüyorumköstebek izle güzel film
walking dead sherlock tarzı gibi değil ama bi baksa iyi olur
ben izlemedim ama bakacağım şimdi araştıracağım dediğini göz önünde bulunsun
walking dead saran bir film ama seveni sevmeyeni hangi tarz sevdiğine göre değişiyowalking dead 2 sezon izleyip bıraktım nedense herkesi sarıyor acayip şekilde ve çok sevilen bir dizi ama ben o ruhu enerjiyi alamadım nedense ama tekrar başlamayı düşünüyorum
south parkı öneririm güzel dizi ben bitirmiştimsouth park family guy'u da izleyeceğim hepsi yetişkin çizgi filmi o tarzı çok seviyorum aralarından izlediğin var mı
walking dead saran bir film ama seveni sevmeyeni hangi tarz sevdiğine göre değişiyo
south parkı öneririm güzel dizi ben bitirmiştim
öyleyse sana güveniyorum bunlara bakıp hemen seyretmeye başlayacağımöneren arkadaşlarım dizikolik ben onların sözlerine güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?