dostum aksiyon istiyorsan fazla kişinin bilmediği
banshee dizisini önerebilirim konusu işeleyişi efsane aşşırı iyi bir aksiyon polis filmi öyle böyle değil 2 güne bitirirsin diziyi aşırı sürükleyici keşke sürekli unutsam da izlesem bu arada şöyle birşey söyliyeyim gelmiş geçmiş en iyi dizilerin ve yabancı dizilerin %70 ini bitirmiş bulunmaktayım bu dizi apayrı birşey bu yazıyı okuyan varsa 2 bölüm hatta 1 bölüm izlesin idda ediyorum gelip cevap yazıp teşekkür edicek bana
bu arada diğer önerilerim
fringe
breaking bad
prison break
community(güzel bir dizi komik en azından sitcom gibi birşey dizi bittikten sonra nedense uzun bir süre dizi izlemedim ve üstüne bittikten sonra insanı sanki arkadaşlarından ayrılmışcasına bir hüzün sarıyor mutlaka izle üni ortamı falan baya eğlenceli iyi bir dizi
) )
himym
parfum(bu dizi baya iyi kısa alman dizisi öneririm bunu da)
better call saul breaking bad izleyen varsa bilir oradaki avukat saul un doğuşunu anlatıyor aynı evren olduğu için sarabilir
şahsiyet favori türk dizim gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir bunu ben değil şahsen imdb ve türkiyeyi güzel bir ödülle sevindiren haluk bilginerin oynadığı muazzam türk dizisi ezelmiş suskunlarmış bunlara bile bin basar...
black mirror:bilmeyen yoktur ama yine de yazayım dedim
stranger things bilim kurgu arıyorsan mutlaka göz at yeni sezonu 1 yıldır falan 4 gözle bekliyorum 2. defa başladım diziye çıkana kadar yavaaş yavaş izliyicem
coupling:sitcom seviyorsan bir göz at sadece ben bir karakter için tüm diziyi izlemiştim o da 4.sezonda ayrıldı diye bırakmıştım diziyi güzel bir dizi ingiliz sitcomu)
sherlock sarabilir ancak ben pek devam etmedim.
dexter:şu diziyi izlemeden ölme dostum aşırı iyi konusu olan bir dizi her bölüm sarıyor sarmayan bir bölümü yok konusu ve işlenişi muazzam.
the haunting of hill house saran bşr korku dizisi kısa ama etkili güzel konusu olan jumpscaresiz saf korku ve konulu bir dizi öneririm.
kısaca önerebildiklerim bunlar bunları mutlaka izleyin hiçbirisi ergen dizisi falan da değil bazılarının kıymeti bilinmeyen bir hazine gibi düşünün... bildiğiniz ve liste iyi diyen arkadaşlar beğensin de biraz sohbet muhabbet yapalım özelden bunlar gibi film önerisi de alabilirim sizden.