Dizi Film Önericek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dizi : Chuck,Kyle XY,Heroes,Heroes Reborn bilim kurgu seviyorsan kesinlikle izlemelisin hocam.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum aksiyon istiyorsan fazla kişinin bilmediği banshee dizisini önerebilirim konusu işeleyişi efsane aşşırı iyi bir aksiyon polis filmi öyle böyle değil 2 güne bitirirsin diziyi aşırı sürükleyici keşke sürekli unutsam da izlesem bu arada şöyle birşey söyliyeyim gelmiş geçmiş en iyi dizilerin ve yabancı dizilerin %70 ini bitirmiş bulunmaktayım bu dizi apayrı birşey bu yazıyı okuyan varsa 2 bölüm hatta 1 bölüm izlesin idda ediyorum gelip cevap yazıp teşekkür edicek bana
bu arada diğer önerilerim
fringe
breaking bad
prison break
community
(güzel bir dizi komik en azından sitcom gibi birşey dizi bittikten sonra nedense uzun bir süre dizi izlemedim ve üstüne bittikten sonra insanı sanki arkadaşlarından ayrılmışcasına bir hüzün sarıyor mutlaka izle üni ortamı falan baya eğlenceli iyi bir dizi :)) )
himym
parfum
(bu dizi baya iyi kısa alman dizisi öneririm bunu da)
better call saul breaking bad izleyen varsa bilir oradaki avukat saul un doğuşunu anlatıyor aynı evren olduğu için sarabilir
şahsiyet favori türk dizim gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir bunu ben değil şahsen imdb ve türkiyeyi güzel bir ödülle sevindiren haluk bilginerin oynadığı muazzam türk dizisi ezelmiş suskunlarmış bunlara bile bin basar...
black mirror:bilmeyen yoktur ama yine de yazayım dedim
stranger things bilim kurgu arıyorsan mutlaka göz at yeni sezonu 1 yıldır falan 4 gözle bekliyorum 2. defa başladım diziye çıkana kadar yavaaş yavaş izliyicem
coupling:sitcom seviyorsan bir göz at sadece ben bir karakter için tüm diziyi izlemiştim o da 4.sezonda ayrıldı diye bırakmıştım diziyi güzel bir dizi ingiliz sitcomu)
sherlock sarabilir ancak ben pek devam etmedim.
dexter:şu diziyi izlemeden ölme dostum aşırı iyi konusu olan bir dizi her bölüm sarıyor sarmayan bir bölümü yok konusu ve işlenişi muazzam.
the haunting of hill house saran bşr korku dizisi kısa ama etkili güzel konusu olan jumpscaresiz saf korku ve konulu bir dizi öneririm.
kısaca önerebildiklerim bunlar bunları mutlaka izleyin hiçbirisi ergen dizisi falan da değil bazılarının kıymeti bilinmeyen bir hazine gibi düşünün... bildiğiniz ve liste iyi diyen arkadaşlar beğensin de biraz sohbet muhabbet yapalım özelden bunlar gibi film önerisi de alabilirim sizden.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
WarriorNun yeni çıktı Netflix üzerinde izleyebilirsin ayrıca TheBoys diye bir dizi var AmazonPrime istiyor ancak başka yerlerden bulabilirsin süper kahramanlar üzerinden süper kahramanların gerçek yüzünü ve Amerikayı eleştiren çok güzel iğnelemeler yapan bir dizi

Cehalet çomarın bastonudur
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Genelde dram filmleri bende bu etkiyi yapar. Yeşil yol, The Notebook izleyebilirsin eğer dram seviyorsan.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kurtlar vadisi 1.bölüm :D derim

Yeni nesil affili filmler istiyorsan
Underground 6
Polar
Anna
Extraction
Triple frontiner
The one guard
Proje

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dizi olarak: Game of Thrones -- Prison Break -- Dark -- The Witcher

Film olarak: Bir Köpeğin Hikayesi -- In Time -- Sadık Dostum -- İnterstellar -- Passengers -- Wonder Woman -- Twilight

Hepsini de 2-3 kezden fazla izlemişliğim var. İzlemeye değer hepside. İstediğine bakabilirsin. Sadece başını izleyerek bile konuyu anlayabilir ve beğenmene göre izlemeye devam edebilirsin. Tür belirtmediğin için rastgele iyi olanları düşündüklerimi attım.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Film olarak into the wild dizi olarakta Heroes öneririm çok eski bir dizi ama ödüllü bir dizi tam bir nostalji süper kahraman dizisi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
The Wampire Diaries ve shameless kesinlikle izlemelisin

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Blue Mountain State: The Rise of Thadland Entourage The Odd Life of Timothy Green Dodgeball: A True Underdog Story Step Brothers jump street 21 & Accepted Over The Internship Little Miss Sunshine This Is the End
BMS effffffsaneee on numara diziler önermiş arkadaş izle bunları blue sixteen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...