Dizi ve film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Coda (sağır ailenin duyan bireyi hayat mücadelesi ile ve ne yapacağı ile alakalı güzel bir film)
Dune ( evrende ki değerli madde arayışını anlatan güncel bir film )

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
"Lost" izlemediysen tavsiye ederim. Onun haricinde "Into The Night" çok sürükleyici bir film kesin beğenirsin.
Lost fazla kafayı yoran bi dizi gibi geldi hep bana ama Into The Night a bakacağım teşekkürler

"Hey rick I'm a pickle" Rick and Morty izlemelisin.

Timeless'i seversen geçmişe gidip dönmeli bir sürü film var.

Disney+ She Hulk güzel spinoff
Rick and morty her zaman aklımın ucunda vardı ama hep başlamakta zorluk yaşadım görüyorum ara sıra değer mi tam olarak emin değilim Timeless a gelirsek reacher dizisini anımsattı güzele benziyor onuda listeye alıyorum teşekkürler

kubbenin altında diye bi tane vardı zamanında çok severek izlerdim bu arada bu dizi
ismini gördüğüm gibi eledim onu ama sağ ol yinede :D bana orta gerilim aksiyon komedi her biraz gerçek hayattan hikayeler o şekilde listeleme yapıyorum tekrar

rurouni kenshin hem filmi sağlam hem de anime tarzı seviyorsan animeside var / the 100 / see / bunlara bakmanı öneririm
samuray tarzı katana bulunan herşeyi sevmişimdir teşekkürler bunuda alıyorum listeye aklınıza geldikce yazabilirsiniz unutmadığınız tarzda illaki izlemediğim sinema dizi vardır

Motor sevenler için Burn Out filmini şiddetle öneriyorum.
Fransız yapımlarında izleyip de kötü dediğim çok az yapım var bunuda mutlaka izleyeceğim listeye aldım teşekkürler nasıl izlemedim bugüne kadar onada hayret ediyorum orası ayrı hahahaha :D

kesinlikle dark izlemeni öneririm en sevdiğim dizi
denedim o diziyidi çok yordu beni kafam çorbaya döndü o dizide ama teşekkürler yinede

Film olarak hayatımda izlediğim en güzel film diyelirim Mad Max Fury Road. Hiç sıkılmadan izleyeceksin izledikten sonra yorumlarını bekliyorum.
Bi filimde Tom hardy oynayacak ve güzel olmayacak hahaha teşekkürler izlediğim filimlerden biri çok iyi gerçekten
Kanka the originals ı izle sonra gelip teşekkür edersin
çok oldu ilk sezonu izlemiştim nasıl unuttuk diziyi kim bilir cidden sağ ol tekrar başlanır bunuda koydum listeye
bruce willis ' in filmlerini izlemeni tavsiye ederim
Bruce wills in oynadığı bir çok filimi izledim ama tam olarak sen en etkileyen filimi yazarsan çok sevinirim zor ölüm serisi olsun vice olsun özel kargo olsun armageddon olsun anlayacağın rol aldığı bir çok şeyi izledim :D teşekkürler yinede
Schindler's List izlemediysen tavsiye ederim siyah beyaz sevmem diye başladım çok hoşuma gitti film
Schindler's List Oskar Schindler'in gerçek hikayesini anlatıyormuş bu tarz gerçek hayattan dönüşen işleri her zaman sevmişimdir teşekkürler en güzel yapımlar eski yapımdır net.
dizi olarak the walking dead, narco saints, game of thrones öneririm
film olarak the wolf of wall street, görünmeyen komşu, parazit öneririm
the walking dead izlemeyen varsa gerçekten mutlaka izlemesi gereken bi dizi bende çok severim narco saints e gelirsek cidden hiç görmedim diziyi ama en iyi kamera tekniklerini kim kullanıyor dersen açık ara kore dizileri gerçekten bağlıyor insanı kendisine teşekkürler dizi için listeye aldım game of thrones u izleyen kalmamıştır diye düşünüyorum baş yapıtlardan o dizi de the wol of wall street en eğlendiğim filimlerden biri olmuştur görünmeyen misafir demek istedin sanırım bunuda kız arkadaşım önermişti hadi be diyosun izlerken parazit de baş yapıtlardan biridir bence teşekkürler öneriler için tekrardan
bu diziyi çok önerdiler bunada bakacağım teşekkürler ama trailer dan aklımda hep şöyle kaldı yavaş geçiyor gibi izlerken zevk alabiliceğim konusunda aradayım
the witcher izleyebilirsin

teen wolf izleyebilirsin dostum
The witcher iyi bi dizi izledim kitaplarını okuyan biri için çok fazla seni içine çekmesede Teen wolf a gelirsek çoğu kişi gibi benimde ilk gençlik dizilerimden biriydi diyebilirim teşekkürler
the 100 güzeldir hayatta kalma vs
the 100 dizisi benim çok boğdu ama alıcısı da çok tabi teşekkürler öneri için
kanka yeni fillim bilmem dizi olarak The Witcher
izledim teşekkürler
Game of thrones, the witcher izleyebilirsin favorilerim
ikisinide izledim
the wither, game of thrones, house of the dragon, see, power of the rings, the walking dead, vikinkgs, the last kingdom
house of the dragon a başlamak nasip olmadı listede duruyo teşekkürler see mükemmel bi dizi izledim power of the rings yeni başladım pek iç açıcı durmuyor ama sadece iki karakter diyaloğunu seviyorum spo içermesin diye söylemiyorum vikings den sonra the last kingdom sarar mı emin değilim geneli benzer konular çünkü sağ ol öneriler için
Teen Wolf İzleyebilirsin :)
izlendi güzel
Timeless netflixden izle pişman olmazsın.
Timeless i de aldım listeye magicalnub da önermiş teşekkürler
Witcher dizisini tavsiye ediyorum.
izledim teşekkürler
Lou ve Athena öneririm
Lou çok fazla gerilim içeriyo gibi o tarz sinemalar yoruyo hep beni Athena ya gelirsek garanti olarak ekledim listeye cidden gerçek hayattan alınma hikayeleri hep severim paris de yaşanan bir isyanı ele alıyormuş konu izleyeceğim teşekkürler
Merhabalar the wolf yabancı dizi öneriyorum çok aksiyon zevkli bir dizidir.
teşekkürler
Marvel seviyorsan Spiderman - Away from home izleyebilirsin
izledim güzeldi ama eski Tobey maguire tadını vermiyor artık hiç bir marvel yapımı
better call saul ve jeff dahmer kesinlikle izlenmesi gereken 2 dizi
better call saul trailerını izledikten sonra direk koydum listeye jeff dahmer a gelirsek benlik değil yorar beni ama sağ ol cidden better cal saul güzele benziyor
the hitcher, blood red sky
the witcher ı izledim blood red sky bana hitap etmiyor yinede teşekkürler öneriler için
sokağın çocukları izleyebilirsin
sokağın çocuklarına gelirsek sokakta görüyoruz o dizinin seveni çok ama bana hitap etmiyor ben sana bi dizi öneriyim bence onun yerine bunu dene Top Boy izledikten sonra bir daha izleyeceğini düşünmüyorum sokağın çocuklarını ama teşekkürler öneri için

Lucy & Narcos önerimdir. :)
ikisinide izledim Lucy cidden vay be dedirten cinsten bi yapım mutalaka izleyin Narcos a gelirsek muhteşem bi zekanın yaşamı çok iyi ikiside teşekkürler öneri için
Dizi Film
- The Umbrella Academy - Uyumsuz serisi
- Breanking Bad - Platform
- Disenchantmen
Disenchantmen a gelirsek trailer izledim daha çok kara mizah ele alnımış gibi yinede listeye alıcağım denenebilecek potansiyelli bir iş gibi Uyumsuz u izledim Platform a da gelirsek sinirlerimi bozan bi yapım yarısında kapatmıştım ilk önerdiklerini ise izledim breaking bad ölmeden izlenmesi gereken diziler arasındadır garanti
  • Arbitrage - Arbitraj. ...
  • Too Big To Fail - Büyük Başarısızlık.
  • Wall Street: Money Never Sleeps – Wall Street: Para Asla Uyumaz.
  • Other People's Money – Başkalarının Parası
  • The Wolf of Wall Street - Para Avcısı
  • Enron: The Smartest Guys in the Room - Enron: En Zeki Çocuklar.
  • The Company Men – Şirket Adamları
Arbitrage i izledim ama beni o kadar sarmamıştı too big to fail ve wall street money never sleeps i de izledim Enron: The Smartest Guys in the Room sanırım bunu hiç izlemedim ama emin değilim bakarım belki teşekkürler öneriler için

siccin serisine bak en iyi türk korku film serisidir 6 tane filmi vardı sanırım
gözümü kapatır yanından geçerim hiç hoşlanmam ama korku ve gereksiz bağrış sevenler için iyi bir filim teşekkürler öneri için
knk time of wheel var amazonun yaptigi on numara dizi izlemeni tavsiye ederim fantastik turunde
time of wheel i görmemiştim inan teşekkürler bunuda listeye aldım sarar
Dizi olarak The Boys u mutlaka izlemelisin
The boys u izledim kara mizaha sahip en büyük dizilerden biri hele bi sahne var aklımdan çıkmıyor hahaha
hellboy serizisi güzel
izledim teşekkürler hellboy gençliğimizin kötü gözüken iyi karakterlerinden
sonuna kadar breaking bad
katılıyorum izledim teşekkürler
labirent serisi çok iyi bence izlemediysen tavsiye ederim
izledim teşekkürler tavsiye için yinede
vazgeçilmezzz izlendi teşekkürler
Coda (sağır ailenin duyan bireyi hayat mücadelesi ile ve ne yapacağı ile alakalı güzel bir film)
Dune ( evrende ki değerli madde arayışını anlatan güncel bir film )
Coda yı mutlaka izleyeceğim teşekkürler dune a gelirsek o da baş yapıt kitabı ayrı güzel filmi ayrı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
direkt breking bad evreni
sıralama şöyle bcs breking bad ve son olarak el caminoyu izlersen tadından yenmez

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Breaking bade başladım gayet güzel gidiyor birde The walking dead sanırım izlediğim en kaliteli 2 dizi harcadığım zamanı sonuna kadar hak ettiler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gotham izleyebilirsin izlemediysen. (Batman'in batman olmadan önceki halini anlatan bir dizi ve gayet başarılı tek solukta bile bitirebilirsin)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Stranger things kanka tavsiye ederim

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar can sıkıntısından ne izleyeceğimi şaşırdım. Eski filmlere bakarken buldum kendimi, bana yeni dünyalar lazım. Herkes beğendiği, etkisi altında kaldığı film ve dizi önerisinde bulunursa sevinirim :)
the platform sarar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Pek dizi film izleyen biri değilim ama control z vardı onu sevmiştim istersen bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
House MD harika bir dizi. İnsanüstü zekasıyla hastalarını kurtaran kendini beğenmiş ve huysuz doktor House'u izlemek son derece keyifliydi. Yakın zamanda yeniden izlemeyi düşünüyorum. Dark çok popüler bir diziydi duymuşsundur. Ama her ihtimale karşı bulunsun. Zaman yolculuğu konusunda epey kafa karıştırabilecek bir dizi. The Sopranos da dünya çapında ünlü ancak ülkemizde pek tanınmayan bir dizi. Amerikadaki İtalyan çetelerini anlatan bir dizi. Ama ülkemizdeki çete dizilerinden alıştığımızın aksine sürekli olarak patlayan silahlar yok. Onun yerine daha gerçekçi bir ilerleyişi var.

fujiwara fan
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I have some movies that I believe you can't die without having watched, they are: american psycho; taxi driver; fight club.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
the shining izle dostum sanat eseridir kendisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
The Boys öneririm çok absürt ve sürükleyici bir dizi

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Dizi olarak The walking dead ve Cobra caı öneririm
Film olarak 365 gün gece ve Deadpool film serisini öneririm

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dizi olarak the boys izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...