Üye
sürekli seyahat eden biriseniz dizüstü yoksa masaüstü
eğer sadece evde kullanıcaksan masaüstü daha mantıklı çünkü daha ucuza geliyor ve daha iyi verim alabilirsin tabi masaüstünün kablo kirliliği oluyor biraz ve çok tozlanıyor bakımını iyi yapman falan lazımBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar
bu tamamen kişiye kalmış okul,iş,ödev için ise dizüstü kesinlikle daha mantıklı masaüstünü üniversiteye kuramazsın ben okul için dizüstü aldım okulum bitince satıp masaüstü alıcam benim pc 25k masaüstü alsam benim sistemi ikiye katlar o paraylaBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
masaüstü performans açısındanBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
Boş kasa tabiki uygun. Leptop daha uygun. Oyun içinse 40-50 yi gözden çıkaracaksın.Şimdi bi ürün alır iken üniversite gitmeyecek isen veya çok gezen birisi değil isen masaüstü öneririm ama gezen biri isen ve okulun varsa leptop almanı öneririm
leptop fiyatları uçtu gidiyor kasa fiyatları uyguna daha denk gelebiliyor
World belgesi yapayım bana yeter diyecek kadar bir masaüstü beklentin varsa uygun bir sürü ürün var ama iyi bir oyun performansı içinse nerede bu ucuz masaüstüler bize de söyleyinMasaüstü her türlü daha ekonomik . Öyle kafelere gidip hava atmak için alıyorsan dizüstü![]()
masa üstü knkBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
tabiki masaüstü agaBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
masaüstü al agamBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
ben kesinlikle fp olarak kasa öneririm ancak sık seyahat eden biri olsaydım laptoptan şaşmazdımBu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?