Dizüstü bilgisayar mı yoksa masaüstü bilgisayar mı tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar
eğer sadece evde kullanıcaksan masaüstü daha mantıklı çünkü daha ucuza geliyor ve daha iyi verim alabilirsin tabi masaüstünün kablo kirliliği oluyor biraz ve çok tozlanıyor bakımını iyi yapman falan lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence dizüstü. Her yerde oynayabilirsin. Bende var. Süper.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu devirde dizüstü bilgisayar mı daha mantıklı yoksa masaüstü bilgisayar mı?
bu tamamen kişiye kalmış okul,iş,ödev için ise dizüstü kesinlikle daha mantıklı masaüstünü üniversiteye kuramazsın ben okul için dizüstü aldım okulum bitince satıp masaüstü alıcam benim pc 25k masaüstü alsam benim sistemi ikiye katlar o parayla

daha ateş bulunmadı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tamamen sana kalmiş rahatlık olarak masaüstü daha iyi ancak bir şey olduğunda istediğin gibi goturemezsin mesela

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kullanıma göre çok değişir çok seyahat ediyorsan tabii ki dizüstü daha mantıklı

Üye
3 HİZMET YILI
Masaüstü her türlü daha ekonomik . Öyle kafelere gidip hava atmak için alıyorsan dizüstü :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Masaüstü bilgisiyarlar dizüstüne göre daha fazla performans sağlıyor ama bu konuda seçim yaparken hangi alanlarda kullanacaksın ona göre seç.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oyun performansı için tabiki iyi toplanmış bir masaüstünün yerini hiçbiri tutmuyor.
Post automatically merged:

Şimdi bi ürün alır iken üniversite gitmeyecek isen veya çok gezen birisi değil isen masaüstü öneririm ama gezen biri isen ve okulun varsa leptop almanı öneririm

leptop fiyatları uçtu gidiyor kasa fiyatları uyguna daha denk gelebiliyor
Boş kasa tabiki uygun. Leptop daha uygun. Oyun içinse 40-50 yi gözden çıkaracaksın.
Post automatically merged:

Masaüstü her türlü daha ekonomik . Öyle kafelere gidip hava atmak için alıyorsan dizüstü :D
World belgesi yapayım bana yeter diyecek kadar bir masaüstü beklentin varsa uygun bir sürü ürün var ama iyi bir oyun performansı içinse nerede bu ucuz masaüstüler bize de söyleyin 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...