injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Cihazı şarjda kullan, denetim masası güç seçeneklerinden performans modu yap ayrıca ekran kartı seçeneklerinden de oyuna özel performans modlarını seçebilirsin
the problem u got i guess because of u didnt plug in charge ur laptop if u do u will get 100% performance of ur gpuI dont speak english
adam turk degil buyuk ihtimalle yardim icin forma girmiskanka türkçe yazdım?
I dont speak englishperformans modunu açmayı deneyin kardeşim
evet bilgisayarım fazla ısınıyor ama dizüstü oldugu için hiç cesaret edip içini açmaya çalışmadımDaha önceki tecrübelerimden izahatle , yazılımsal bir sorurunuz yok ise macunlarınızı kontrol ediniz . Doğru ısı yalıtımı olmadığı için gpu fazla ısınıyor ve anlık droplara neden oluyor olabilir
galiba öyle ya neyse eyw <33the problem u got i guess because of u didnt plug in charge ur laptop if u do u will get 100% performance of ur gpu
Post automatically merged:
adam turk degil buyuk ihtimalle yardim icin forma girmis
evet bilgisayarım fazla ısınıyor ama dizüstü oldugu için hiç cesaret edip içini açmaya çalışmadım![]()
hocam wındows oyun modu acıkmı bırde laptop hangı markaArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
hp markasıhocam wındows oyun modu acıkmı bırde laptop hangı marka
yani ideal olanı aslında 6 ayda bir macunlarınızı kontrol edip duruma göre yenilemek . Eğer kuruduysa işlevini kaybetmiştir , o yüzdende sağlıklı bir ısı iletimi olmuyor demektir.evet bilgisayarım fazla ısınıyor ama dizüstü oldugu için hiç cesaret edip içini açmaya çalışmadım![]()
teşekkürleryani ideal olanı aslında 6 ayda bir macunlarınızı kontrol edip duruma göre yenilemek . Eğer kuruduysa işlevini kaybetmiştir , o yüzdende sağlıklı bir ısı iletimi olmuyor demektir.
knka driver booster diye bir uygulama var driverin güncel değilse güncelliyor 2 . olark başlat menüsünden temp dosyasın içindekileri fln sil 3. olarak tam performansa alArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?