Dizüstü mü Masaüstü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Dizüstü mü Masa Üstü mü ?
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
sabit bir şekilde kullanacaksan toplama masaüstü ama seyahat vb şeylerde taşıma ihtiyacın varsa laptop alabilirsin çok farketmez masaüstü alacaksan toplama al hazır alma donanım arşivi technopat gibi kanallarda rehberler var bakabilirsin

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
kullanim tarzina gore degisir derim ben; eger gezen biri isen dizüstü al derım ama gezmiyorum diyorsan masaüstü mantıklı gelir

Bbc One Shelby GIF by BBC

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok gezen birisiysen dizüstü evde takılıyorsan masaüstü almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
ben masaüstü seçerim çünki ısınma derdi yok ve oyun kaldırma falan oyun kasması yok çok iyi ama ders iş için diz üstü daha iyi

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer bu kıyası yapabiliyorsan masaüstü alabilecek durumdasındır sık seyahat etmiyorsundur yanında laptop taşımana gerek yoktur ki böyle bir karşılaştırmada da laptopun kazanma şansı yok. Masaüstünün rahatlığı hiçbir şeyde yok, pil derdi yok, ısınma derdi yok, performans açısından da kat be kat iyi kesinlikle masaüstü.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence oyun için alıyorsan masaüstü al laptop küçük olduğu için ben tavsiye etmiyorum masaüstünun kullanami daha rahat

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok sık seyahat etmiyorsan tabiki masaüstü ayrıca dizüstüler aşırı pahalı oluyorlar ve o paralara rağmen özellikleri çöp oluyor. Daha güzel masaüstü bilgisayar toplayabilirsin bir laptop parasına

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka kullanıcağın alana göre çok değişior ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Masaüstü al daha rahat ısınınca felan kendini kapamıyo leptoplarda birşey yanabilir diye kendini kapatıyo ama masaüstünde eşyalar birbirine uzak olduğu için böyle bi risk yok eğer ki çok fazla geziniyorsan leptop al öbür türlü masaüstü:kaybear:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer bilgisayarı sürekli dışarıda kullanman gerekmiyorsa kesinlikle Masaüstü. Zaten ülkede her şeyin fiyatı aldı başını gidiyor. Bari verdiğin paraya değecek performans al.Laptopumu satip masaustune gectim. Memnunum.

Üye
3 HİZMET YILI
Tabiki masaüstü. Hele ki akdeniz bölgesinde yaşıyorsanız.

Üye
3 HİZMET YILI
üniversite okuyosan veya beyaz yaka işte çalışıyosan dizüstü okulla flan işim yok diyosan masaüstü

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Hocam oyun için alıyorsan kesinlikle masaüstü öneririrm laptopta 25k bütçe iyi donanım çıkarır fakat ısınma donma da çıkarabilir kesinlikle masaüstü.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Seyahat etmiyorsanız masaüstü almanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Masaüstü ve kendin topla ikinci el parçalardan harika sistem kurabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...