Dizüstü mü Masaüstü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
dizüstüyke 25k ile 200 fps alıyorsan masaüstünde 400 fps alırsın sadece ufak örneklendirme kafana göre seç toplama olabılır veya kampanyalı sistem varsa onlara bakabılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Dizüstü mü Masa Üstü mü ?
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
Çok sehir dışına gidip geliyorsan ve ya işin için gezme gibi bir durum varsa laptop ama oyun sevip gezmiyorsan bir yerde sabit isen masaüstü

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
oyun için kesinlikle masaüstü kendin topla hazır sistemler asla iyi olmaz reisim youtubede videolar var izlersen anlarsın zaten laptop sadece iş içindir oyun için laptop yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim 3 laptopum oldu şimdiye kadar hepsinde bir sorun çıktı hepsini geri sattım en iyisi masaüstü ne donması var ne ısınma sorunu ne de şarjdan çıkarınca fps düşmesi 25k bütçe ile çok güzel bilgisayarlar alabilirsin güvenilir bi yerden bakıcaksan set halinde komple al derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dizüstü alıcaksan oyunlarda iyi bir performans göstermez ama oyun içinse masaüstü daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dizüstünün rahatlığı başka hocam. Evden çıkmayan biri için bile. Bilgisayarı kablosunu çıkartıp evin herhangi bir yerine götürebilmek büyük rahatlık.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bak şimdi bu konudan konuya değişir sürekli bir yerlere gidiyorsan dizüstü fakat aynı konum içerisindeysen masaüstü bu kullanıcıya kalmış bişeydir.

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gezen biriysen laptop ama evde takılıyorsan kesinlikle masaüstü öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende bi dizüstü kullanıcısıyım bence masaüstü sistem ve performans olarak daha iyi ama diz üstü daha kullanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her şey sana bağlı eğer bilgisayarı taşıman senin için çok iyi olacaksa masaüstü saçma olur. Bence gençsin bilgisayarı illaki taşımak zorunda olacağın durumlar olacak dizüstü en mantıklısı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Masaüstü her zaman daha iyidir, daha ucuza denk gelir ama masaüstü toplayacaksan parça uyumluluklarına dikkat etmen gerekir. Ek olarak kişisel önerim alacağın parçanın ses sorunu yaratma ihtimaline karşı parçayı internette araştır. Benim ekran kartı performansı iyi ama maşallah evde sanki fabrika işletiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyun oynıcaksan masaüstü oyunlarla aran yoksa laptop al taşınabilirlik özelliği muazzam her yerde işini halledebilirsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
iyi bir laptop masaüstünü aratmaz onun dışında masaüstünde stabil performans alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kesinlikle masaüstü kanka hiç şaşmaz benim görüşüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir masaüstü cihaz öneriyorum ve özel cihazlar mevcut çarşıda

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer taşınıp durmuyor, iş gezilerine vs çıkmıyor isen masaüstü, ama anlattıklarımı yapıyorsan dizüstü almanı tercih ederim. Özellikle öğrenci evindeki bir üniversiteli isen dizüstü gene tercihin olmalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...