22 Eki 2016 #1 STAYWIS in love with AMD Seçkin Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 371 Çözümler 6 Tepki puanı 52 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI Beyler birisi bana oyun dosyasındaki bütün dll leri atabilirmi çok önemli lütfen Sebep: beyler oyuna girince oyunu silip tekrar yükle hat ası veriyor netim yavaş zaten indirmeye eriniyorum atıverin hele
Beyler birisi bana oyun dosyasındaki bütün dll leri atabilirmi çok önemli lütfen Sebep: beyler oyuna girince oyunu silip tekrar yükle hat ası veriyor netim yavaş zaten indirmeye eriniyorum atıverin hele
22 Eki 2016 #2 Crypthon C Üye Katılım 12 Eki 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Kardeş oyun dosyalarıylamı oynadın ?
22 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 STAYWIS in love with AMD Seçkin Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 371 Çözümler 6 Tepki puanı 52 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI ya mspcvr110d.dll gibi dosya eksikmiş diye hata ALDM sonra netten buldum yükledim olmadı sonra bu hatayı verdi işte sonra sildim yine olmadı dll problemi varmış yani
ya mspcvr110d.dll gibi dosya eksikmiş diye hata ALDM sonra netten buldum yükledim olmadı sonra bu hatayı verdi işte sonra sildim yine olmadı dll problemi varmış yani