Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3k dogecoin almıştım dün 0.037 civarlarındaydı bu gün 0.043-44 civarlarında açıkcası yatırımın büyük ise yapmanı tavsiye ederim bu akşam yükselebilir ani bir düşüş yaşamaz gece yarısı ümidim var. Risk Büyük o yüzden Dikkat etmelisiniz.
ben bu coin muhabbetlerinden çok korkuyorum fakat yeni gelecekte sanki para birimleri bu olacak gibi duruyor. Mevcutta bazı hatrı sayılır kişilerin yaptığı açıklamalar bunları tetikliyor. Yükselme ve düşme oranları tahmini bence şans. alıp satmak kendine bir alt limit belirlemek en mantıklısı
Manipüleye bağlı dostum ne kadar artarsa bir kaç kez düşüp tekrardan yükselişe geçer. Normal borsadan farklıdır
forex ve kripto borsası bu yüzden ne olacağını kestiremezsin içeriden bilgi almıyorsan.
Gece asya ve abd borsalarındaki talebe göre hareketlilik olabilir. Geçen sefer yaklaşık %50'lerdeki kar oranı sabaha %20'lere kadar düşmüştü bu borsadaki kar satışlarından dolayı. Şuan oran %35'lerde almayı düşünen varsa gece takipcisi olsun derim.