Dolandırıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu +212 ile başlayan tüm numaralar dolandırıcı mı az önce +212 ile başlayan bir dolandırıcı aradı kapattım +212ye baktığımda çoğu kişide yaşamış bu olayı bunların tümü dolandırıcı mı ?

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Genelde şirket telefonu oluyor açıp konuşmakta fayda var

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Açıp bir sorman lazimdi belki banka arıyordur yada bir kargo şirketi ola bilir yada başka açıp sormakta bir fayda vardır sonuçta birşey almiycaksin açsan bile bir ücret talep etmiyor

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öyle tabi kral çünkü herkes bı numara yazsa yaysalar internete deseler bu numara dolandırıcı diye kimse açmaz öyle bir dünyada yaşıyoruz maalesef
En temizi arayan numarayı internetten sorgulamak ben öyle yapıyorum bazen digitürk arıyor bazen özel sağlık sigortası için arıyorlar açmadan numarayı internette aratınca veya telenda Upcall uygulaması olunca nedir necidir çıkıyor hemen

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
En temizi arayan numarayı internetten sorgulamak ben öyle yapıyorum bazen digitürk arıyor bazen özel sağlık sigortası için arıyorlar açmadan numarayı internette aratınca veya telenda Upcall uygulaması olunca nedir necidir çıkıyor hemen
Öyle kral iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bilgilerini vermedilkten sonra kimse dolandıramaz seni belki de kampanya için veya banka sana kredi kartı vermek için arıyordur

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ya yurtdışı şirketleri kendi şirketlerini tanıtım yapmak için arıyor olabilir senin keyfine kalmış ben açmıyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
şöyleki aradı internetten oldugunu söyledi 125 tlden 85tl ye indirim oldugunu söyledi sordum bizim internetin markası nedir diye kendi internetinizin markasını bilmiyormusunuz falan dedi cevap vermiyor benim hangi internetimin olduguunu

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bizide 850 li bi numara aradı turknetten dediki herhangi bir kampanyaya dahil olmadığınız için internet faturanız 2 katına çıkacak dsmart aboneliğiniz varsa bu yarı fiyatına inecek dedi kapattı bizde şikayet ettik turknet'e harbiden kendilerine ait değilmiş hadi ait değilde bu dolandırıcılar nası 850 li numaraları alabiliyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok başkan yaa genellikle banka şirket veya önemli yerler oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu +212 ile başlayan tüm numaralar dolandırıcı mı az önce +212 ile başlayan bir dolandırıcı aradı kapattım +212ye baktığımda çoğu kişide yaşamış bu olayı bunların tümü dolandırıcı mı ?
genellikle cep telefonu şirketinden bir aramadır

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
UpCall indirip oradan bakabilirsin.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aga şirket telefonu o genelde dolandırıcı oluyorlar

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dolandırıcı da olabılır başka bısede bro açıp konusman gerek bu tur konularda

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum eğer açtığında gürültülü bir ortamda türk veya yabancı bi kız direkt alo hello vb diyorsa kapat dolandırıcıdır ve 2-3kez arıyosa direkt engelle. Bendede bi kaç ay önce belirli bi ay içerisinde +4 ile başlayan numaralar ve +212ler aramıştı ya dolandırıcı yada şirket numarası oluyor çok araştırdım fakat genel olarak gereksiz şirket tanıtım numarası. İlkdefa veya 2-3kez oluyosa hiç açma direkt engellemeye bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...