Onaylı Üye
dolar çok ülkede kullanıldığı için bi tık sıkıntı bi para birimi
bu kadar tepkilere karşın bir reform bekliyorum artık haklısın ama bu kadarı fazla gelir bu halkadevülasyona bir şey kalmadı 7.20 düşünüyor muydunuz ki 14 olacağını düşünmüyorsunuz.
2 3 ay içinde doların 9 geleceğini düşünüyorum bu söylemlerim umarım gerçekleşmez ama rakamlar ortada.
Kardesım Turkiye para basarsa ne olacak ingiliz hukemeti bunu fırsat bilip turkiye ve diger bazı ulkeleri resmen bitirmek istiyor ve ingiliz merkez bankası bunu fırsata cevırdı zaten corona en cok avrupayı vurmus adam kafayı kullanıyor kendini bitirmek yerine yukseltiyor Dolara tapılcak duruma gelirse dunya olacagı bu.ve bizim ulke cok baska tabi doların dustugunde milletine bunu yansıtmadıgı için biz hiç fiyat dusmesi gordukmu hayır hep yukselisini gorduk bugunler daha iyi günler bu işin sonu pıs kokuyor
bencede virüsten haberdar milyarderler güzel yatırım yaptı bence. dolar o yüzden düşmüyor. abd değer kaybetmiyor çünkü doğru ata oynadılar.Doların yükselişe geçmesi virüsün piyasada olması beni şüphelendiriyor bu defa gerçekten ameriganın oyunları galiba
Bence konuya tam hakim degilsin iş kur parayı ne için veriyor bu konu hakkında nekadar bilgin var devlet sana oylesine zorda kalma diye para vermiyor yarın işsiz kaldıgında işsizlik maaşı aldıgın zaman anlarsın o paralı kesince tamam mantıklı olarak ben tepki gostermiyorum para bastıgına fakat bu ulkede gereksiz zenginlikleri dogdu neyle ihalelerle siyasete hiç girmeye gerek yok kardeşim sen turkiyede Cengiz insaatı bir arastır donen yolsuzluklarla beraber devletin hazıne kasasında para nerde diye kendi kendine sorarsın kalkınma adı altında devletin maddisel olarak bir kaynagı yok ne olacak mecbur para basacak caresızlık suan para bastı ama sen bunu onumuzdeki 6 ayda piyasaya yansıdıgı zaman daha iyi anlıcaksın tesekkurlerTürkiye işkur aracılığıyla firma çalışanlarının yarısını karşılıyor diye biliyorum. Ondan sebep para bastı ve değer mi kaybetti para onuda düşünmüyor değilim.
kankam aldığımız kadar satmamız çok zor zaten ben daha farklı bakış açıları arıyorum.aldığımız kadar satmıyoruz ve muhtaç kalıyoruz