- Yasaklandı
aga bunu yazarken bile 9.57 olmuş asğsdgholsdflşhfsd inanılmazOlursa direkt satarım bilgisayarı ilk paramla kumara başlarım![]()
Ülke kötüye gidiyor şlsfjgdşkfmgjkldfgaga bunu yazarken bile 9.57 olmuş asğsdgholsdflşhfsd inanılmaz
gerçekten lanet olsun böyle işe euro 11.09 aylar sonra ilk defe baktım 11i geçmiş şaka gibiÜlke kötüye gidiyor şlsfjgdşkfmgjkldfg
Oha lan euro 10 du 11,09 olmuş dkfjgkldfgmdfkşggerçekten lanet olsun böyle işe euro 11.09 aylar sonra ilk defe baktım 11i geçmiş şaka gibi
şaka gibi ülkeyiz bunu derken de utanıyorum aslında ama.. müstehak galiba...Ekonomimiz çok iyi olduğu için daha artış bekliyorum, her şeyi satıp doların düşmesini bekleyelim![]()
ben artık şaşırmıyorum böyle şeylere ama şaşırmamakta elde değil gerçektenOha lan euro 10 du 11,09 olmuş dkfjgkldfgmdfkşg
zaten son yıllarda da gördüğümüz şeyde bunu destekliyor teşekkür ederim yorum içinTürkiye'de hiçbir şeyin fiyatı düşmez beklemeni önermem.
Üzülecek olmamız gereken şeyle dalga geçiyoruz da işte başka çaremiz yok gibişaka gibi ülkeyiz bunu derken de utanıyorum aslında ama.. müstehak galiba...
Geçen markete gittim bi çamaşır suyu deterjan 2 ekmek kola aldım 50 lira verdim paraüstü bekliyorum kadın 83.34 kuruş dedi ulan mors olmuştum yaTürkiye'de hiçbir şeyin fiyatı düşmez beklemeni önermem.
yıllarca insanları aptallaştırdılar işte ve şuan işlerine yarıyor onlara göre herşey hoş..Üzülecek olmamız gereken şeyle dalga geçiyoruz da işte başka çaremiz yok gibi
aga ne diyon cipsler kolalar hep 10 tl olmuş zaten yüzüne bakmicağın kolalar bile şuan 6tl den başlıyorGeçen markete gittim bi çamaşır suyu deterjan 2 ekmek kola aldım 50 lira verdim paraüstü bekliyorum kadın 83.34 kuruş dedi ulan mors olmuştum ya
İnsanlar aptal olmayı seçti, hala güllük gülistanlık yaşamaya çalışıp savunanlar var, daha acınası bir şey görmedimyıllarca insanları aptallaştırdılar işte ve şuan işlerine yarıyor onlara göre herşey hoş..
ben zaten onları anlamıyorum sanki aylık binlerce dolar kazanıyormuş gibi desteklemeleri tapmak değil de ne bu..İnsanlar aptal olmayı seçti, hala güllük gülistanlık yaşamaya çalışıp savunanlar var, daha acınası bir şey görmedim
Zamanında birçok ekonomist 10 olucak zaten demişti ve şuan oluyorda zaten ama bu kadar kısa sürede olması biraz sıkıntı10 olur mu bilmiyorum ama düşmeyeceği kesin
Onların da cebinde beş kuruş para yok, haber izleyip her şeye inanan tipler daha çokben zaten onları anlamıyorum sanki aylık binlerce dolar kazanıyormuş gibi desteklemeleri tapmak değil de ne bu..
yalan haber her yerde var zaten insanların kendilerini bilinçlendirmeleri lazım yoksa herkes kandırır zatenOnların da cebinde beş kuruş para yok, haber izleyip her şeye inanan tipler daha çok