kanka kripto sıkıntı yakınımdakiler hepsi battı kazananı görmedim ondan istemedim elimdem ucmasın paracıklarKanka kripto düşünmüyorsan genelde altın iyidir ama bunu kuyumculara falan sorsan daha iyi olur senin için piyasanın içindekiler onlar sonçta
Kriptodan çok fazla para vuranda var kuaförüme gittiğimde birisi bitcoine yatırım yaptığını söylüyor 2019 model merso vardı mesela altında fakat kolay işler değil gerçekten grafik okumak yorumlamak bilgi gerektiriyor ve en çokta şanskanka kripto sıkıntı yakınımdakiler hepsi battı kazananı görmedim ondan istemedim elimdem ucmasın paracıklar![]()
Elinde tutması daha kötü kanka hergün değer kaybediyor ztnbence şuan da birşeye girmek saçmalık knk bence elinde tut
kanka elimde tutsam paranın değeri azalıyorbence şuan da birşeye girmek saçmalık knk bence elinde tut
aynı şeyi yazdık jsjsElinde tutması daha kötü kanka hergün değer kaybediyor ztn![]()
Walla öyle dostum normalde öyle olmaz ama türkiye sınırları içerisinde normal hale getirdiler sağolsunlar yapıcak birşey yok bilen birine danışıp hemen yatırımını yap hiç riske atmam diyorsan en kötü bankalarla anlaş fakat 10k ile bankadan pek kar edemezsinkanka elimde tutsam paranın değeri azalıyor
Post automatically merged:
aynı şeyi yazdık jsjs![]()
vur gitsin dolara knk o zmanakanka elimde tutsam paranın değeri azalıyor
ya doğru kanka ama şuan doları görüyoruz altını görüyoruz çok sıkıntılı iniş çıkış belli değilElinde tutması daha kötü kanka hergün değer kaybediyor ztn![]()
Harbiden bak dolara yatırım yapabilirsin 2 gün önce 9.56 idi şuan 9.66 10u bulmadan durmaz gibivur gitsin dolara knk o zmana
Post automatically merged:
ya doğru kanka ama şuan doları görüyoruz altını görüyoruz çok sıkıntılı iniş çıkış belli değil
yatırım tavsiyesi değildir bakHarbiden bak dolara yatırım yapabilirsin 2 gün önce 9.56 idi şuan 9.66 10u bulmadan durmaz gibi
İyi dedin gral onu eklemeyi unutmuşum sonradan başımız yanmasın ahaha LULyatırım tavsiyesi değildir bak![]()
bence altına vs değil dolara yatırmalı artacak gibi duruyorbence şuan da birşeye girmek saçmalık knk bence elinde tut
vallaha bişey diyemiyorum tavsiyede vermem sanırım bu konudabence altına vs değil dolara yatırmalı artacak gibi duruyor